F A Walk Among the Tombstones trailer: Ο Liam Neeson δεν χάνει τη φόρμα του - FilmBoy A Walk Among the Tombstones trailer: Ο Liam Neeson δεν χάνει τη φόρμα του - FilmBoy
  • Latest News

    A Walk Among the Tombstones trailer: Ο Liam Neeson δεν χάνει τη φόρμα του


    Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τον Liam Neeson να κραδαίνει ένα όπλο, να πετάει εκφοβιστικές ατάκες και να εξολοθρεύει κακούς.

    Καμία έκπληξη λοιπόν, που ο Ιρλανδός ηθοποιός κάνει και πάλι τα ίδια στη μεταφορά του ομότιτλου μυθιστορήματος του Lawrence Block, A Walk Among the Tombstones.

    Ωστόσο, συγκριτικά με τα Taken ή το πιο πρόσφατο Non-Stop, ο Neeson φαίνεται να εισέρχεται σε έναν πιο αρρωστημένο και διεστραμμένο κόσμο σε αυτό το crime thriller σκηνοθεσίας Scott Frank.

    Η ιστορία επικεντρώνεται σε έναν προβληματικό ιδιωτικό ντετέκτιβ που ονομάζεται Matthew Scudder, αλλά το trailer που κυκλοφόρησε φανερώνει ότι η ταινία έχει μερικές σκοτεινές ανατροπές καθώς ο Scubber προσπαθεί να διαλευκάνει μια σειρά από βίαιες δολοφονίες που συνδέονται με μια ομάδα ανδρών τους οποίους έχει αναλάβει να εντοπίσει.


    Μαζί με τον Neeson παίζουν και οι Dan Stevens, Boyd Holbrook και Sebastian Roche.

    Το A Walk Among the Tombstones θα προβληθεί στην Αμερική στις 19 Σεπτεμβρίου.
    Δείτε το trailer και τα λέμε στα σχόλια.







    A Walk Among the Tombstones trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: A Walk Among the Tombstones trailer: Ο Liam Neeson δεν χάνει τη φόρμα του Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top