F Interstellar trailer: Ο Chris Nolan γίνεται βαρετός - FilmBoy Interstellar trailer: Ο Chris Nolan γίνεται βαρετός - FilmBoy
  • Latest News

    Interstellar trailer: Ο Chris Nolan γίνεται βαρετός


    Η νέα γεύση του sci-fi drama Interstellar δεν είναι αυτό που περίμεναν οι οπαδοί του σινεμά του Christopher Nolan.

    Στο νέο trailer που βγήκε στη κυκλοφορία βλέπουμε να ξοδεύεται πολύς χρόνος με τον Matthew McConaughey και την οικογένειά του, πριν εκείνος απογειωθεί στο διάστημα για να σώσει το ανθρώπινο γένος.

    Ως τυπική ταινία του Nolan ωστόσο, δε θα μάθουμε ποτέ από τα trailer τι απειλεί τη Γη και τι θα αντιμετωπίσουν οι ‘ήρωες’ εκεί πάνω.

    Το στυλ πάντως μοιάζει περισσότερο στο Contact του Robert Zemeckis και όχι σε κάτι πιο ‘in-your-face’ alien invasion ή ‘end-of-times’ φιλμ Αποκάλυψης – όπως είμαι σίγουρος ήλπιζαν οι φίλοι του Nolan.

    Η επίσημη σύνοψη αναφέρει:

    Το Interstellar εξιστορεί τις περιπέτειες μιας ομάδας εξερευνητών που χρησιμοποιούν μια προσφάτως ανακαλυφθείσα σκουληκότρυπα για να ξεπεράσουν τους περιορισμούς του ανθρώπου στα διαστημικά ταξίδια και να κατακτήσουν τις τεράστιες αποστάσεις που εμπλέκονται σε ένα διαστρικό ταξίδι. 


    Πρωταγωνιστούν εκτός από τον McConaughey, οι Anne Hathaway, Jessica Chastain, Ellen Burstyn, John Lithgow, Michael Caine, Casey Affleck, Wes Bentley, Bill Irwin, Mackenzie Foy, Topher Grace και David Gyasi.

    Δείτε το νέο …βαρετό trailer του Interstellar και αφήστε τα σχόλιά σας.






    Interstellar trailer #2 από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Interstellar trailer: Ο Chris Nolan γίνεται βαρετός Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top