F Extand trailer: Η Halle Berry ...εγκυμονεί εξωγήινους στη νέα σειρά του CBS! - FilmBoy Extand trailer: Η Halle Berry ...εγκυμονεί εξωγήινους στη νέα σειρά του CBS! - FilmBoy
  • Latest News

    Extand trailer: Η Halle Berry ...εγκυμονεί εξωγήινους στη νέα σειρά του CBS!


    Δύο συμπεράσματα βγάζουμε από την είδηση που ακολουθεί: 
    1ον το καλοκαίρι η τηλεόραση θα ασχολείται με έγκυες και 
    2ον όλο και περισσότεροι ηθοποιοί της μεγάλης οθόνης στρέφονται στη μικρή.

    Οι λόγοι για το δεύτερο βέβαια είναι θέμα παραγωγής, καθώς ο κόσμος έχει στραφεί στο home entertainment και διότι το Hollywood λειτουργεί με συλλογικές συμβάσεις κατώτατων μισθών. 

    Όσο για το λόγο πίσω από το 1ο συμπέρασμα, σύντομα θα μάθουμε αν αξίζει να μας απασχολήσει η μεταφορά του Μωρού της Ρόζμαρι (θυμηθείτε το trailer) και το νέο Extant, που είναι και το θέμα μας.

    Στις 9 Ιουλίου λοιπόν, έρχεται από το CBS η νέα σειρά με τίτλο Extant που σημαίνει (έπειτα από έρευνα) 'αυτό που υπάρχει, που δεν έχει εξαφανιστεί'.

    Πολλά τα κόψε-ράψε αυτού του εγχειρήματος όπως η έγκυος γυναίκα, η αστροναύτης (λες και η Sandra Bullock δεν ήταν αρκετή), το sci-fi, οι εξωγήινοι κτλ. 

    Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή... 
    Η Molly Woods (Halle Berry) επιστρέφει από μια 13μηνη σόλο αποστολή στο διάστημα. 

    Γυρνώντας όμως ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος! 
    Οποία έκπληξις, η οποία δεν είναι αποτέλεσμα κρίνου ή άλλης συνεύρεσης, σε συνδυασμό επομένως με τα κενά μνήμης που έχει από την εμπειρία της out there πιθανότατα να μεταφέρει κάποιον απόγονο του Ε.Τ.
     

    Και όσοι νομίζετε ότι κάτι σας θυμίζει, ναι, έτσι είναι. 
    Η Γυναίκα του Αστροναύτη με τον Johnny Depp και τη Sharlize Theron δεν κατάφερε να κάνει το αναμενόμενο buzz, θα το κάνει η Χάλι (Μπέρι);
     

    Το trailer μας αποκαλύπτει επίσης ότι η ηρωίδα δυσκολεύεται να προσεγγίσει το σύζυγό της και έχει κι ένα γιο που σε τρομάζει με το τρίτο μάτι που διαθέτει. 

    Όσο για τον τίτλο και το σλόγκαν, μας αποτυπώνουν ότι η ζωή βρίσκει το δρόμο, επομένως ας μην το πολυψάχνουμε, η αστροναύτης εγκυμονεί εξωγήινο.
     

    Δεν ξέρω αν η σειρά θα κάνει επιτυχία, σίγουρα απευθύνεται και στο αντρικό και το γυναικείο κοινό. 
    Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε πού το πάνε επιτέλους και ίσως να μάθουμε και πώς αναπαράγονται οι εξωγήινοι ή τελοσπάντων να έχουμε μια σειρά να κράζουμε καλοκαιριάτικα. 

    Τα σχόλια του κοινού μέχρι στιγμής είναι ανάμεικτα (ανάμεικτα=κακά) αλλά κανείς δεν ξέρει αν η Χάλι (Μπέρι) μέσω του Extant θα καταφέρει να γίνει ο θηλυκός Matthew McConaugheu.

    Πώς σας φαίνεται το trailer;

    Σοφία Μπαγατέλα.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Extand trailer: Η Halle Berry ...εγκυμονεί εξωγήινους στη νέα σειρά του CBS! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top