F Ο παλιός Hulk αποκαλύπτει ότι έρχεται νέος Hulk μετά το sequel των Avengers! - FilmBoy Ο παλιός Hulk αποκαλύπτει ότι έρχεται νέος Hulk μετά το sequel των Avengers! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο παλιός Hulk αποκαλύπτει ότι έρχεται νέος Hulk μετά το sequel των Avengers!


    Ο Lou Ferrigno ήταν επαγγελματίας αθλητής-‘σφίχτης’ μέχρι το 1977, με παγκόσμια πρωταθλήματα στο boydybuilding, κύπελλα, διακρίσεις και τα ρέστα.

    Το 1978 του γίνεται μια πρόταση για να  δοκιμάσει την τύχη του στο χώρο του θεάματος και περνά από audition για να υποδυθεί τον Hulk στο τηλεοπτικό σήριαλ της Universal, ‘The Incredible Hulk’. 

    Παίρνει τον ρόλο υπερισχύοντας –μεταξύ άλλων– του Arnold Schwarzenegger, μόνο και μόνο γιατί ο ‘Άρνι’ έχει ύψος 1,88 μ. ενώ ο Ferrigno είναι λίγο πιο ‘κτήνος’ με το 1,94 μέτρο του. 

    Για 5 σεζόν και 82 επεισόδια η παραγωγή ‘μεταμόρφωνε’ τον Lou σε alter ego του επιστήμονα Μπρους Μπάνερ, πασαλείφοντάς τον για τέσσερις ώρες με πράσινη μπογιά, αφού πρώτα τον ανάγκαζε να φορέσει μια απαίσια περούκα που θύμιζε κάτι μεταξύ μαλλιού ‘Ευχούλη’ και βούρτσας για τον καμπινέ.

    Τι θέλω να πω μ’ όλα αυτά; 
    Ότι ο εν λόγω κύριος κάτι παραπάνω κατέχει από Hulk-οειδείς ειδήσεις, τόσα χρόνια έβαφε πράσινα τα μούτρα του και τα ‘παιρνε στο κρανίο (=’καρφί’ προς φίλους μου ‘βάζελους’), δεν μπορεί…!
     

    Γι’ αυτό όταν δημοσιεύει το Latino Review πως σε συνέντευξη του σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της Μινεσότα άφησε σπόντα για καινούρια ταινία Hulk, το πράγμα αποκτά ενδιαφέρον!
     

    Συγκεκριμένα, κληθείς να σχολιάσει τους Avengers, ανέφερε πως ο Hulk του Mark Ruffalo όχι μόνο ήταν «ο σταρ της ταινίας», αλλά παράλληλα «έσωσε την μέρα», συμπληρώνοντας μάλιστα στο τέλος πως «επειδή έσωσε τη μέρα, θα κάνουν άλλη μια σόλο Hulk ταινία αφότου βγουν οι δεύτεροι ‘Εκδικητές’».   
     

    Όχι ότι είναι η πρώτη φορά που διατυπώνει τέτοιους ισχυρισμούς, γιατί και πριν 5 μήνες, λίγο μετά την πρεμιέρα του Thor: The Dark World, είχε δηλώσει σε συνέντευξή του πως η Disney ετοιμάζει νέα παραγωγή για τον πράσινο ‘μίστερ Χάιντ’ των κόμικς και μάλιστα τότε, τόσο ο πρόεδρος παραγωγών των Marvel Studios Kevin Feige όσο και ο ίδιος ο Ruffalo είχαν εκφράσει την πρόθεσή τους να γυρίσουν ένα νέο φιλμ για τον χαρακτήρα.
     

    Άρα τι κάνει ‘Hulk smash!’ στα κεραμίδια;

    Πασχάλης Μαντζαρίδης.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο παλιός Hulk αποκαλύπτει ότι έρχεται νέος Hulk μετά το sequel των Avengers! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top