F Η τρομακτική αληθινή ιστορία της Elisa Lam στη μεγάλη οθόνη από τον σκηνοθέτη του Drive! - FilmBoy Η τρομακτική αληθινή ιστορία της Elisa Lam στη μεγάλη οθόνη από τον σκηνοθέτη του Drive! - FilmBoy
  • Latest News

    Η τρομακτική αληθινή ιστορία της Elisa Lam στη μεγάλη οθόνη από τον σκηνοθέτη του Drive!


    Μια νέα ταινία τρόμου ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει ο Nicolas Winding Refn, δημιουργός του Drive, καθώς όπως δηλώνει ο ίδιος είναι μεγάλος φαν του τρόμου, και πάντα ήθελε να σκηνοθετήσει μια πραγματικά τρομακτική ταινία.

    Το The Bringing είναι εμπνευσμένο από μια αληθινή μακάβρια ιστορία. 

    Πρόκειται για το θάνατο της Elisa Lam, η οποία βρέθηκε νεκρή στη δεξαμενή νερού του ξενοδοχείου Cecil του Los Angeles. 

    Αυτό που κάνει το γεγονός αυτό, κάπως διαφορετικό, είναι το βίντεο από κάμερα ασφαλείας του ξενοδοχείου που είχε κυκλοφορήσει και που έδειχνε την Elisa Lam να φέρεται, τουλάχιστον παράξενα, σε ένα από τα ασανσέρ. 

    Το βίντεο έγινε ανάρπαστο στο διαδίκτυο, και αποτέλεσε αφορμή για άπειρα σενάρια, σχετικά με το τι πραγματικά συνέβη.

    Το σενάριο, των Brandon και Philip Murphy, είναι απλώς εμπνευσμένο από αυτή την ιστορία, και αφορά περισσότερο στην έρευνα ενός ανθρώπου για κάποιο φόνο που έγινε σε ένα ξενοδοχείο, και τον τρόμο που ανακαλύπτει στην πορεία.

    Ο Refn έχει κάνει πραγματικά αξιόλογες ταινίες, όπως το Drive και το Only God Forgives, συνεπώς θα αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον, αυτήν του την κατάβαση στον τρόμο.

    Αναδημοσίευση από Horrorant.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η τρομακτική αληθινή ιστορία της Elisa Lam στη μεγάλη οθόνη από τον σκηνοθέτη του Drive! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top