F The Angriest Man in Brooklyn trailer: Ο Robin Williams μας ...εκνευρίζει - FilmBoy The Angriest Man in Brooklyn trailer: Ο Robin Williams μας ...εκνευρίζει - FilmBoy
  • Latest News

    The Angriest Man in Brooklyn trailer: Ο Robin Williams μας ...εκνευρίζει


    Τον προηγούμενο χρόνο, είδαμε τον Robin Williams να εμφανίζεται στην αβυσσαλέα κωμωδία  'The Big Wedding' και στο μελόδραμα του Lee Daniels 'Τhe Butler.

    Φέτος, επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη, έχοντας βάλει στόχο να ...μας εκνευρίσει  με την ανόητη κωμωδία The Angriest Man in Brooklyn.

    Ο Williams στον ρόλο του Henry, υποδύεται έναν αντιπαθητικό και μίζερο οικογενειάρχη, που προφανώς νευριάζει με τα πάντα, μέχρι να ...παραπληροφορηθεί από την γιατρό του (Mila Κunis), ότι έχει ανεύρυσμα εγκεφάλου και πως του απομένουν 90 λεπτά ζωής.

    Έτσι λοιπόν, προσπαθεί όσο πιο γρήγορα μπορεί να αποκαταστήσει τη σχέση του με τη σύζυγο του (Melissa Leo), τον αδερφό του (Peter Dinklage), τον γιο του (Hamish Linklater) και τους φίλους του, που αποδεικνύεται πως όλοι έχουν έναν λόγο να είναι εκνευρισμένοι μαζί του, ενώ παράλληλα η γιατρός του προσπαθεί να τον εντοπίσει για να ανακαλέσει την διάγνωση.  

    Ναι, ανόητη!
    Εσύ, θα την έβλεπες;


    Δέσποινα Κραγεώργη.




    The Angriest Man in Brooklyn trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Angriest Man in Brooklyn trailer: Ο Robin Williams μας ...εκνευρίζει Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top