F Έρχεται το Karate Kid 2 από τον σκηνοθέτη του The Crazies - FilmBoy Έρχεται το Karate Kid 2 από τον σκηνοθέτη του The Crazies - FilmBoy
  • Latest News

    Έρχεται το Karate Kid 2 από τον σκηνοθέτη του The Crazies


    Πάνε κιόλας  4 χρόνια  από το remake της ταινίας Karate Kid με πρωταγωνιστές τους Jackie Chan και  Jaden Smith και τώρα φαίνεται πως έφτασε ο καιρός για να παρακολουθήσουμε τη συνέχεια της ταινίας, σύμφωνα με τη Sony Pictures.

    Με δημοσιεύματα του Deadline πληροφορηθήκαμε πως οι Chan και Smith θα επιστρέψουν για ακόμη μια φορά στους ρόλους του δασκάλου και του μαθητή αντίστοιχα, ενώ αυτή τη φορά στη καρέκλα του σκηνοθέτη θα βρίσκεται ο Breck Eisner (The Crazies). 

    Το remake του 2010 είχε σκηνοθετηθεί από τον Harald Zwart και είχε αποφέρει $343 εκατομμύρια στο παγκόσμιο box office, και γι΄αυτό δεν μας φαίνεται καθόλου περίεργο που μιλάμε για μια συνέχεια της ταινίας. 

    Βέβαια το γεγονός ότι θα δούμε και πάλι τον Jaden Smith (σε λίγο πιο ώριμη version) να κάνει τα καρατερίστικα κολπάκια του πάλι, μας προϊδεάζει ότι δεν θα δούμε κανένα φοβερό ξύλο (τύπου The Raid ας πούμε...) ή κάτι τέτοιο. 

    Ωστόσο η παρουσία του Jackie Chan θέλω να πιστεύω πως θα σώσει κάπως τη κατάσταση. 
    Εσείς τι λέτε;

    Δήμητρα Διαμαντούλη.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Έρχεται το Karate Kid 2 από τον σκηνοθέτη του The Crazies Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top