F Το Transformers 5 προγραμματισμένο το 2017; - FilmBoy Το Transformers 5 προγραμματισμένο το 2017; - FilmBoy
  • Latest News

    Το Transformers 5 προγραμματισμένο το 2017;


    Εδώ δεν έχει βγει ακόμα το 4ο μέρος της σειράς και οι κύριοι/κυρίες της Paramount έχουν βάλει στο πρόγραμμα κι άλλη ταινία σε τρία χρόνια από τώρα!

    Σύμφωνα με τον ιστότοπο Transformers World 2005 –που περιέχει νέα, κυκλοφορίες, τρέιλερ και γενικά οτιδήποτε αφορά τα οχηματοειδή ρομπότ – αποκαλύφθηκε μία σειρά από διαφημιστικά λογότυπα που περιέχουν μεταξύ άλλων ένα logo για νέα ταινία το 2017 και μάλιστα για το δεύτερο τέταρτο του έτους.

    Αυτό αναμφίβολα δείχνει – και είναι λογικό – πως οι άνθρωποι έχουν επανασχεδιάσει το franchise με μακρόπνοους προγραμματισμούς, γιατί εννοείται πως αν πάει καλά το ‘Transformers: Age of Extinction’ – θα προβληθεί στις 27 Ιουνίου – θα θέλουν να συνεχίσουν την επιτυχία. 

    Διότι μην ξεχνάτε πως μιλάμε για μια ακριβότατη παραγωγή, $165 εκατομμυρίων. 

    Δεδομένου δε ότι η 3η ταινία των Transformers με τον Λε-Μπούφο έχωσε στις τσέπες των παραγωγών ένα ζεστό δις από τις εισπράξεις (το μισό του περίφημου δικού μας πρωτογενούς πλεονάσματος!), περιμένουν πολλά από το νέο φιλμ που θα ‘χει σαν μόστρα τον Μάρκο τον Wahlberg με συμπρωταγωνίστρια την ξανθιά Katara από το καταραμένο ‘The Last Airbender’. 

    Εξάλλου, το Χόλυγουντ την τελευταία δεκαετία δείχνει να πορεύεται με ακριβώς αυτόν τον μπούσουλα: σειρές ταινιών, μπουκωμένες με σίκουελ, τρίκουελ, πρίκουελ, διασκευές, ανακατασκευές και μαστροχαλάσματα κομικς, video games, βιβλίων μπας και τραβήξει κόσμο στις αίθουσες…      

    Πασχάλης Μαντζαρίδης.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το Transformers 5 προγραμματισμένο το 2017; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top