F Το Cabin Fever: Patient Zero αποκαλύπτεται με τις πρώτες εικόνες και trailer - FilmBoy Το Cabin Fever: Patient Zero αποκαλύπτεται με τις πρώτες εικόνες και trailer - FilmBoy
  • Latest News

    Το Cabin Fever: Patient Zero αποκαλύπτεται με τις πρώτες εικόνες και trailer


    Έχει περάσει παραπάνω από μία δεκαετία από τότε που ακούσαμε για πρώτη φορά το όνομα του σκηνοθέτη Eli Roth και το Cabin Fever (2002). 

    Η ταινία του Roth αγαπήθηκε όχι μόνο από τους φαν του είδους αλλά και από τον Quentin Tarantino, ο οποίος αργότερα βοήθησε στην παραγωγή του Hostel (2005) και συνεργάστηκε με τον Roth στα δικά του Grindhouse και Inglourious Basterds (2009).

    Όσοι θυμούνται την ταινία του 2002 και θα ήθελαν να επιστρέψουν στον επικίνδυνο κόσμο της, θα έχουν σύντομα της ευκαιρία τους. 

    Ένα prequel με τίτλο Cabin Fever: Patient Zero είναι ήδη έτοιμο και θα αρχίσει να προβάλλεται στις αίθουσες μέσα στο 2014.

    Μία παρέα φίλων σχεδιάζει τις τέλειες διακοπές στην Καραϊβική. 
    Όταν όμως συναντούν ένα απομονωμένο νησί και προσπαθούν να το εξερευνήσουν, το σαββατοκύριακο που έχουν σχεδιάσει θα εξελιχθεί σε εφιάλτης. 

    Πρώτα κολυμπάνε σε μολυσμένα νερά και αργότερα εισχωρούν σε ένα απομονωμένο κέντρο ερευνών όπου ένας πολύ επικίνδυνος ιός έχει εξαπλωθεί.

    Την ταινία σκηνοθέτησε ο Kaare Andrews (Altitude) από ένα σενάριο του Jake Wade Wall (του remake The Hitcher), ενώ του καστ ηγούνται οι Sean Astin (ο Sam στα The Lord of the Rings), Currie Graham (Pompeii) και Ryan Donowho (Soldiers of Fortune).

    Το Bloody Disgusting δημοσίευσε τις πρώτες επίσημες εικόνες από την ταινία της RLJ/Image Entertainment που θα κυκλοφορήσει σε VOD στις 26 Ιουνίου και σε μικρό αριθμό αιθουσών την 1η του Αυγούστου.
    Θυμηθείτε και το trailer παρακάτω.

    Θέλετε να δείτε το Cabin Fever: Patient Zero;

    Αναδημοσίευση από Horrorant.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το Cabin Fever: Patient Zero αποκαλύπτεται με τις πρώτες εικόνες και trailer Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top