F A Most Wanted Man trailer: Τα κατασκοπικά παιχνίδια του John Le Carré - FilmBoy A Most Wanted Man trailer: Τα κατασκοπικά παιχνίδια του John Le Carré - FilmBoy
  • Latest News

    A Most Wanted Man trailer: Τα κατασκοπικά παιχνίδια του John Le Carré


    Μπορεί να έφυγε από τη ζωή ο ταλαντούχος  Philip Seymour Hoffman, αλλά τα έργα του και οι συγκλονιστικές του ερμηνείες, είναι εδώ, για να μας θυμίζουν το μοναδικό του ταλέντο και την αγάπη του για την ηθοποιία.

    Μία από τις τελευταίες του ταινίες με τίτλο ‘A Most Wanted Man’, ακόμα ένα βιβλίο του γνωστού John Le Carré, καταφτάνει στην μεγάλη οθόνη, ανεβάζοντας τον πήχη μ’ ένα πολύ δυναμικό cast.

    Rachel McAdams (της οποίας η γερμανική προφορά θέλει λίγη δουλίτσα), Willem Dafoe, Daniel Bruhl και Robin Wright, έρχονται πολλά υποσχόμενοι σε αυτή την τρομοκρατική ιστορία του Ολλανδού Anton CorbijnΟ Αμερικάνος»).

    Η ιστορία διαδραματίζεται στο Αμβούργο, όταν ένας τσετσενικής καταγωγής νεαρός ζητάει άσυλο από την γερμανική κυβέρνηση, ενώ η Άναμπελ, μια νεαρή δικηγόρος  ειδικευμένη στα ανθρώπινα δικαιώματα, καταβάλει προσπάθειες να γλιτώσει τον Τσετσενό μετανάστη από την απέλαση. 

    Το παιχνίδι στρέφεται γύρο από μια περιουσία άγνωστης προέλευσης, με βασικά πιόνια- τράπεζες, οργανώσεις και μυστικές υπηρεσίες.

    Ο τελευταίος πρωταγωνιστικός ρόλος του Philip Seymour Hoffman, το γενικότερο cast, η γερμανική προφορά και το κλίμα της ταινίας μου εξάπτουν το ενδιαφέρον και με προετοιμάζουν για μια μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία…
    Μπορεί και όχι…
     

    Η ταινία κάνει την πρεμιέρα της 25 Ιουλίου στην Αμερική, ενώ στην Ελλάδα θα την περιμένουμε τον Σεπτέμβριο του 2014!

    Δείτε το trailer και απολαύστε το ανεκτίμητο ταλέντο του Philip Seymour Hoffman.

    Δέσποινα Καραγεώργη.



    A Most Wanted Man trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: A Most Wanted Man trailer: Τα κατασκοπικά παιχνίδια του John Le Carré Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top