F Πρώτο teaser και εικόνες από το Sin City: A Dame To Kill For - FilmBoy Πρώτο teaser και εικόνες από το Sin City: A Dame To Kill For - FilmBoy
  • Latest News

    Πρώτο teaser και εικόνες από το Sin City: A Dame To Kill For


    Έχοντας ήδη φτάσει στο Μάρτη του 2014 και με την πρεμιέρα της ταινίας προγραμματισμένη για 22 Αυγούστου από την Dimension Films, το Entertainment Weekly κυκλοφόρησε μέσα σε λίγες μέρες τις πρώτες φωτογραφίες αλλά και το επίσημο teaser trailer από το νέο Sin City.
     

    Με τους νέους 300 να μάχονται ήδη από τις 6 Μαρτίου, το Sin City: A Dame to Kill For που είναι κι αυτό έργο του Frank Miller, θα βαδίζει στα ίδια χνάρια, όντας prequel και ταυτόχρονα sequel της προηγούμενης ταινίας, αντλώντας έμπνευση από τις υπόλοιπες ιστορίες των 7 κόμικ τομίδιων.

    Η ιστορία του τίτλου (A Dame to Kill For) θα λαμβάνει χώρα πριν από το The Big Fat Kill που εκτυλίχθηκε στην πρώτη ταινία και θα μας εξιστορεί την ιστορία του Dwight (που τον είχε υποδυθεί ο Clive Owen) και του πως απέκτησε ένα τελείως διαφορετικό προσωπείο.

    Στο A Dame To Kill For, ο Dwight McCarthy (με το πρόσωπο του Josh Brolin) καλείται από την πρώην ερωμένη του Ava Lord (Eva Green) να την βοηθήσει να γλυτώσει από τον πολυεκατομμυριούχο άντρα της Damien Lord (Marton Csokas) ο οποίος την κακοποιεί.
     

    Η δεύτερη ιστορία "Just Another Saturday Night", θα συμπληρώνει κάποιες μικρότερες υποπλοκές της ταινίας, εκτυλισσόμενο το βράδυ που ο John Hartigan (Bruce Willis) συναντάει την χορεύτρια Nancy (Jessica Alba), αλλά έχοντας για πρωταγωνιστή τον Marv (Mickey Rourke), o οποίος ανακτά τις αισθήσεις του σε μια εθνική οδό περιτριγυρισμένος από νεκρούς νεαρούς άντρες, προσπαθώντας να θυμηθεί πως έφτασε εκεί.

    Οι δυο συμπληρωματικές καινούριες ιστορίες που έγραψε ο δημιουργός του κόμικ Frank Miller είναι η "The Long Bad Night" και η "The Fat Loss".

    Στο "The Long Bad Night", ο Johnny (Joseph Gordon-Levitt), είναι ένας αναιδής τζογαδόρος, ο οποίος κρύβει πίσω από αυτό το προφίλ μια αποστολή: να καταστρέψει τον μεγαλύτερο κακό στην Πόλη της Αμαρτίας, την ίδια ώρα που στο δρόμο του θα γνωρίσει τη νεαρή στρίπερ Marcy (Julia Garner).

    Όσο για το "The Fat Loss", θα είναι τοποθετημένο στο τέλος του "That Yellow Bastard" (μιας ιστορίας που επίσης είδαμε στην πρώτη ταινία Sin City), θα εκτυλίσσεται μετά την αυτοκτονία του Hartigan (Willis) και θα είναι επικεντρωμένη στην προσπάθεια της Nancy (Alba) να αντιμετωπίσει και να ξεπεράσει το θάνατο του.


    Στις φωτογραφίες βλέπουμε πράγματι τον χαρακτήρα της Nancy η οποία συνεχίζει κανονικά τη δουλειά της ως χορεύτρια ...μόνο που στη νέα ταινία θα συνειδητοποιήσει πως έχει βαρεθεί να την κακομεταχειρίζονται και θα τη δει πολύ πιο εκδικητική ύστερα και από τον θάνατο του John Hartigan.

    Θα δούμε επίσης και τον Marv του-ξανά αγνώριστου για τις ανάγκες του ρόλου-Mickey Rourke αλλά και τον καινούριο χαρακτήρα Johnny του Joseph Gordon-Levitt, πρωταγωνιστή μιας καινούριας ιστορίας που όπως προείπαμε γράφτηκε ειδικά για τις ανάγκες του sequel.

    Θυμίζουμε πως το σενάριο είναι ξανά του Frank Miller σε συνεργασία αυτή τη φορά με τον William Monahan (The Departed) ενώ μαζί με τους υπόλοιπους ηθοποιούς που αναφέρθηκαν θα έχουμε αρκετές προσθήκες ή επιστροφές με τους
    Rosario Dawson, Jaime King, Dennis Haysbert (πήρε τη θέση του αποθανόντος Michael Clarke Duncan στο ρόλο του Manute), Christopher Meloni, Jeremy Piven, Jamie Chung, Ray Liotta, Juno Temple, Julia Garner και Stacy Keach.
     

    Πόρνες, ποτά, βία και καταχνιά και ναι ...ομολογώ πως χαίρομαι τα μάλα για την επιστροφή της αισθητικής του Sin City, μιας αισθητικής που συνδυάζει την κομικίστικη υπερβολή με το noir, γυρισμένης ξανά με τέτοιο τρόπο που θα θυμίζει ολοζώντανο κόμικ.

    Δεν θα έχει τον ίδιο άερα πρωτοτυπίας που είχε το ορίτζιναλ αλλά πείτε μου ποιος δεν ψήθηκε βλέποντας το trailer;





     


    Kostas Tsokos.

     

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Πρώτο teaser και εικόνες από το Sin City: A Dame To Kill For Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top