F Penny Dreadful trailer: Η Eva Green στη νέα αντί-AHS σειρά του Showtime - FilmBoy Penny Dreadful trailer: Η Eva Green στη νέα αντί-AHS σειρά του Showtime - FilmBoy
  • Latest News

    Penny Dreadful trailer: Η Eva Green στη νέα αντί-AHS σειρά του Showtime


    Σεξ, βρικόλακες, αίμα, ο Dr. Frankenstein και πολλά άλλα σκοτεινά πλάσματα συνθέτουν το άκρως αισθησιακό και σκοτεινά ατμοσφαιρικό, πολλά υποσχόμενο πρώτο full trailer του Penny Dreadful, της νέας σειράς τρόμου του καλωδιακού δικτύου Showtime.

    Βικτωριανό Λονδίνο. 

    Το ιδανικό μέρος για να συναντηθούν όλοι οι τρομακτικοί χαρακτήρες κλασικών μυθιστορημάτων, όπως ο Dr. Frankenstein παρέα με το δημιούργημα του, ο Dorian Gray, χαρακτήρες από τον Dracula, όλοι τους αναμειγνύονται σε μια σειρά τρόμου - στα χνάρια του American Horror Story; - που δημιουργήθηκε και γράφτηκε από τον τρεις φορές υποψήφιο για Oscar για τα Hugo, The Aviator και Gladiator, John Logan.

    Στους βασικούς ρόλους έχουμε τους Eva Green (Dark Shadows), Josh Hartnett και Timothy Dalton (The Tourist), με τους Reeve Carney, Rory Kinnear, Billie Piper, Olivia Llewellyn, Owen Roe και David Walsh να συμπληρώνουν το καστ.

    Υπεύθυνοι παραγωγής έχουν αναλάβει, ο επίσης κάτοχος Oscar για το American Beauty, Sam Mendes και η Pippa Harris (Revolutionary Road).

    Την σκηνοθεσία των 2 πρώτων επεισοδίων θα αναλάβει ο Ισπανός σκηνοθέτης Juan Antonio Bayona (The Impossible) και στην συνέχεια θα παραδώσει την σκυτάλη στους Coky Giedroyc, James Hawes και Dearbhla Walsh.

    Το Penny Dreadful είναι μια σειρά που σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή μας, καθώς διαθέτει ιδιαίτερα ταλαντούχους κινηματογραφικούς συντελεστές σε όλα της τα τμήματα και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις 11 Μαΐου, όταν και θα κάνει πρεμιέρα το 1ο από τα συνολικά 8 επεισόδια.


    Αναδημοσίευση από Horrorant.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Penny Dreadful trailer: Η Eva Green στη νέα αντί-AHS σειρά του Showtime Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top