F The Fault in Our Stars trailer: Η μικρή του Descendants ενηλικιώνεται - FilmBoy The Fault in Our Stars trailer: Η μικρή του Descendants ενηλικιώνεται - FilmBoy
  • Latest News

    The Fault in Our Stars trailer: Η μικρή του Descendants ενηλικιώνεται


    Θα μπορούσε να είναι μια ταινία για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά οι Αμερικανοί δεν θέλουν να χαλάσουν το glamour εκείνης της ημέρας (κινηματογραφικά) προβάλλοντας το The Fault in Our Stars.

    Η Shailene Woodley (του The Descendants και του επερχόμενου Divergent που θα δούμε το Μάρτιο) παίζει μια 16χρονη που πάσχει από καρκίνο, η οποία συναντά και ερωτεύεται ένα αγόρι, τον Augustus (Ansel Elgort).

    Ο Αυγουστής (…) είναι πρώην μπασκετμπολίστας ο οποίος έχασε το δεξί του πόδι από καρκίνο των οστών, ενώ η Hazel είναι αναγκασμένη να έχει μια φιάλη οξυγόνου μαζί της όπου κι αν πηγαίνει, αφού έχει διαγνωστεί με προχωρημένο στάδιο καρκίνου του θυρεοειδούς, από την ηλικία των 13.

    Το The Fault in Our Stars βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του John Green, τα δικαιώματα του οποίου τα αγόρασε η Fox 2000 ένα μόλις μήνα μετά τη δημοσίευση του.

    Αυτή είναι η δεύτερη σκηνοθετική δουλειά του Josh Boone (του πρόσφατου Stuck in Love) και το σενάριο έγραψε το δίδυμο του εξαιρετικού (500) Days of Summer, Scott Neustadter και Michael H.Weber.

    Το trailer βγήκε σχετικά νωρίς, αφού η ταινία δεν θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες πριν από την 6η Ιουνίου.
    Η γνώμη σας;



    The Fault In Our Stars trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Fault in Our Stars trailer: Η μικρή του Descendants ενηλικιώνεται Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top