F Lizzie Borden Took An Ax trailer: Η Christina Ricci πήρε το τσεκούρι της - FilmBoy Lizzie Borden Took An Ax trailer: Η Christina Ricci πήρε το τσεκούρι της - FilmBoy
  • Latest News

    Lizzie Borden Took An Ax trailer: Η Christina Ricci πήρε το τσεκούρι της


    Το τηλεοπτικό δίκτυο Lifetime κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του "Lizzie Borden Took An Ax", μιας ταινίας που αφηγείται την αληθινή ιστορία της Lizzie Andrew Borden, μίας από τις πρώτες γυναίκες serial killer.

    Η ταινία πραγματεύεται την περιβόητη για τους Αμερικανούς, υπόθεση της νεαρής Lizzie Borden, που κατηγορήθηκε ότι σκότωσε τον πατέρα της και την μητριά της χρησιμοποιώντας ένα τσεκούρι, στην πόλη Fall River της Μασαχουσέτης το 1892.

    Η συγκεκριμένη, είναι μια από τις πιο διάσημες και μυστηριώδεις υποθέσεις στα δικαστικά χρονικά των ΗΠΑ, καθώς η Lizzie αθωώθηκε, αλλά δεν βρέθηκε ποτέ ο πραγματικός ένοχος. 


    Μάλιστα εκείνη την εποχή έγινε πολύ της μόδας ο παρακάτω ...χαριτωμένος ρυθμός που ακούγεται και στο trailer.

    Lizzie Borden took an axe
    And gave her mother forty whacks.
    When she saw what she had done
    She gave her father forty-one.


    Τον ρόλο της Lizzie Borden έχει η Christina Ricci (The Smurfs 2) και την πλαισιώνουν οι Clea DuVall (Argo), Kyle Mitchell, Brett Donahue (Total Recall), John Maclaren και ο Billy Campbell της νέας σειράς Helix (δείτε το trailer εδώ).

    Σκηνοθέτης της τηλεταινίας είναι ο Nick Gomez, με εμπειρία σε σειρές όπως τα The Following, FlashForward και Dexter.

    Αναμένουμε λοιπόν το ""
    Lizzie Borden Took An Ax από το Lifetime στις 25 Ιανουαρίου και στην περίπτωση που δεν σας αρέσει μπορείτε να δείτε και το Lizzie Borden's Revenge (2013), με την απόγονο της Lizzie, Leslie, σε σαφώς πιο 'χαλαρή' ενδυμασία.

    Αναδημοσίευση από Horrorant.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Lizzie Borden Took An Ax trailer: Η Christina Ricci πήρε το τσεκούρι της Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top