F Πρώτη γεύση από τις ταινίες του Horrorant Film Festival 'FRIGHT NIGHTS' - FilmBoy Πρώτη γεύση από τις ταινίες του Horrorant Film Festival 'FRIGHT NIGHTS' - FilmBoy
  • Latest News

    Πρώτη γεύση από τις ταινίες του Horrorant Film Festival 'FRIGHT NIGHTS'


    Αυτή είναι η πρώτη σημαντική ημέρα για ένα κινηματογραφικό φεστιβάλ που ξεκινάει με πολλές προσδοκίες, σε μια χώρα που διψά για σινεμά και έχει ανάγκη νέες πολιτιστικές προσπάθειες.

    Έχουμε τις πρώτες ανακοινώσεις για τις ταινίες του προγράμματος του Horrorant Film Festival ‘FRIGHT NIGHTS’ 2014.

    Ένα πρόγραμμα που περιέχει 5 Ευρωπαϊκές Πρεμιέρες, 6 ελληνικές παραγωγές (features και shorts), ταινίες βραβευμένες σε διεθνή φεστιβάλ, ακόμα και ολοκαίνουργιες παραγωγές που δεν έχουν προβληθεί ακόμα σχεδόν πουθενά.



    Opening film του HFF ‘FRIGHT NIGHTS’ είναι το ALL CHEERLEADERS DIE, η νέα horror comedy των Lucky McKee και Chris Sivertson (σενάριο και σκηνοθεσία), εναρκτήρια ταινία και στο φεστιβάλ του Toronto!

    Ένα κορίτσι μπαίνει στις τσιρλίντερς του σχολείου για να τη βοηθήσουν να εκδικηθεί τον αρχηγό της ποδοσφαιρικής ομάδας, αλλά μια μεταφυσική ανατροπή ωθεί τα κορίτσια σε μια διαφορετική μάχη.

    Ο Lucky McKee είναι ο σκηνοθέτης του βραβευμένου The Woman  και ευρέως γνωστός για το αριστουργηματικό May.

     

    Ας πάρουμε όμως μια μικρή γεύση για το τι άλλο θα δείτε στο 1ο HFF ‘FRIGHT NIGHTS’:


    Closing film: SCHISM (Ευρωπαϊκή Πρεμιέρα), του Adam Gierasch.

    Από τον σκηνοθέτη του Night of the Demons, του Autopsy και του Fertile Ground, έρχεται ένα δυνατό και σκληρό θρίλερ που προβλήθηκε μόνο στο Screamfest του Los Angeles και θα κάνει την Ευρωπαϊκή του πρεμιέρα στην Ελλάδα!

    Πρωταγωνιστής ο σκληρός Vinnie Jones (του Lock, Stock and Two Smoking Barrels), ο Callum Blue (του Colombiana) και η Ashlynn Yennie (των Human Centipede I και II). 




    PINUP DOLLS ON ICE (Ευρωπαική Πρεμιέρα), των Geoff Klein και Melissa Mira.

    Οι Pinup Dolls, μια σέξι ομάδα striper, καλείται από μια παλιά φίλη για μια επίδειξη σε μια απομονωμένη κατασκήνωση, αλλά τα κορίτσια βρίσκονται κυνηγημένες από έναν μανιακό με εμμονή στον πάγο.

    Σύντομα θα συνειδητοποιήσουν ότι θα πρέπει να στηρίζονται σε κάτι περισσότερο από την εμφάνισή τους, για να επιβιώσουν από τον εφιάλτη που ονομάζεται Moe.

    Κατευθείαν από το Fantasia, για πρώτη φορά στην Ευρώπη. 




    THE MIDNIGHT GAME (Ευρωπαική Πρεμιέρα), του A.D. Calvo

    Μια ομάδα μαθητών, αφού παίξουν ένα παιχνίδι παγανιστικής τελετής, βρίσκονται παγιδευμένοι σε έναν ατελείωτο κύκλο από τους χειρότερους φόβους τους.

    Παίζουν Shelby Young (The Social Network), Spencer Daniels (Star Trek), Deborah Twiss (Kick-Ass). 





    THE BATTERY, του Jeremy Gardner.

    Οι προσωπικότητες δύο πρώην παικτών του μπέηζμπολ συγκρούονται, καθώς διασχίζουν τους αγροτικούς δρόμους της post-apocalyptic Νέας Αγγλίας, οι οποίοι είναι γεμάτοι ζόμπι.

    Πολυβραβευμένο και με εξαιρετικές κριτικές όπου προβλήθηκε, ίσως το καλύτερο zombie movie της χρονιάς. 




    BE CAREFUL, του Περικλή Τσίντζα.

    Νεαρός με ψυχολογικά προβλήματα και θυμωμένος εξ αιτίας μιας παρεξήγησης, γυρνάει σπίτι με άγριες διαθέσεις προς τον αδερφό του.
    Εκεί, θα κάνει το λάθος της ζωής του.

    Επίσης, στο Διαγωνιστικό πρόγραμμα έχουμε 5 ελληνικές ταινίες μικρού μήκους.
     


    Σύντομα θα ανακοινωθούν και οι υπόλοιπες ταινίες του προγράμματος, στο οποίο θα υπάρχουν συνολικά 20 features και 20 shorts.

    Σε λίγο θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε τους χορηγούς μας, το πάρτυ του φεστιβάλ, τους καλεσμένους μας, την κριτική επιτροπή και πολλά άλλα.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Πρώτη γεύση από τις ταινίες του Horrorant Film Festival 'FRIGHT NIGHTS' Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top