F Sin City: Οι πρώτες σκέψεις για την τηλεοπτική μεταφορά - FilmBoy Sin City: Οι πρώτες σκέψεις για την τηλεοπτική μεταφορά - FilmBoy
  • Latest News

    Sin City: Οι πρώτες σκέψεις για την τηλεοπτική μεταφορά


    Την τελευταία φορά που μιλήσαμε για την καινούρια "Αμαρτωλή Πόλη" ήταν τον περασμένο Ιούνιο, όταν και μάθαμε για την μετακίνηση της από αρχές Οκτώβρη του 2013 στις 22 Αυγούστου του 2014.

    Τρώγοντας αρχικά το ίδιο ξενέρωμα με την αντίστοιχη μετακίνηση του 300: Rise of an Empire, η επόμενη θετική σκέψη ήταν πως θα περιμένουμε τελικά ακόμα περισσότερες κόμικ μεταφορές για το 2014.

    Από τότε επικράτησε σιγήν ιχθύος σχετικά με το prequel-sequel "A Dame to Kill For" (ενδέχεται να αλλάξει οριστικά σε..."To Die For") μέχρι που κυκλοφόρησε πως υπάρχει μια σκέψη για τηλεοπτική σειρά.

    Την είδηση διέδωσε ο ένας εκ των δύο Weinstein της The Weinstein Company και σύμφωνα με πληροφορίες του ComicBookMovie.com, ο Bob Weinstein δήλωσε στους New York Times πως σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο μιας τηλεοπτικής σειράς βασισμένης στον κόσμο του Sin City, στα πλαίσια μερικών νέων τηλεοπτικών πρότζεκτ που σκέφτονται και τα οποία θα είναι βασισμένα σε ταινίες που οι ίδιοι οι Weinstein επέβλεψαν στον παρελθόν για λογαριασμό της Dimension.

    Ανάμεσα στον πιλότο του Scream που έχει ήδη ανακοινωθεί για το MTV και την σειρά 10 επεισοδίων βασισμένων στο The Mist του Stephen King (όπως το οραματίστηκε ο Frank Darabont), o Bob Weinstein δήλωσε πράγματι πως θα ακολουθήσει και μία σειρά για το Sin City, η οποία ευελπιστεί να κυκλοφορήσει γρήγορα μετά από την κυκλοφορία της ταινίας “Sin City: A Dame to Kill For στις 22 Αυγούστου του 2014.

    Περισσότερες λεπτομέρειες δεν γνωρίζουμε, ούτε υπάρχουν ακόμη δηλώσεις των Frank Miller και Robert Rodriguez.

    Μιλώντας υποθετικά και σε περίπτωση που συμφωνήσουν με αυτή την κίνηση, λογικά θα επιθυμήσουν να συμμετάσχουν.

    Μένει να δούμε μόνο τι θα απογίνει τότε το 3ο Sin City (για το οποίο είχε ακουστεί μέχρι και ο Johnny Depp) και αν οι ιστορίες εκείνου θα συμπεριληφθούν στο σενάριο της σειράς ή θα γραφτούν ολοκαίνουριες, αποκλειστικά για την τηλεόραση.


    * Περισσότερα σχετικά με την υπόθεση και τις ιστορίες του 2ου Sin City, μπορείτε να ξαναδιαβάσετε εδώ.

    Kostas Tsokos.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Sin City: Οι πρώτες σκέψεις για την τηλεοπτική μεταφορά Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top