F Το Sin City: A Dame To Kill For πάει κι αυτό για το 2014‏! - FilmBoy Το Sin City: A Dame To Kill For πάει κι αυτό για το 2014‏! - FilmBoy
  • Latest News

    Το Sin City: A Dame To Kill For πάει κι αυτό για το 2014‏!


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Άργησε που άργησε να πάρει μπρος, τελικά εκεί που γυριζόταν κανονικά ...αναβλήθηκε ξανά.

    Η Dimension Films μόλις ανακοίνωσε πως το νέο Sin City (που ουσιαστικά είναι prequel της ταινίας του 2005) δεν θα προβληθεί τελικά αρχές Οκτώβρη του 2013 αλλά 22 Αυγούστου ...του 2014, χωρίς να δώσουν κάποια παραπάνω εξήγηση.

    Θυμίζουμε πως η ιστορία λαμβάνει χώρα πριν από την ιστορία The Big Fat Kill που εκτυλίχθηκε στην πρώτη ταινία και θα μας εξιστορεί την ιστορία του Dwight (που τον είχε υποδυθεί ο Clive Owen) και πως απέκτησε ένα τελείως διαφορετικό προσωπείο.

    Στο A Dame To Kill For, ο Dwight McCarthy (Josh Brolin) καλείται από την πρώην ερωμένη του Ava Lord (Eva Green) να την βοηθήσει να γλυτώσει από ...



    ...τον πολυεκατομμυριούχο άντρα της Damien Lord (Marton Csokas) ο οποίος την κακοποιεί.

    Μόνο που ο Dwight θα καταλάβει σύντομα πως οι πραγματικές προθέσεις της Ava, της μοναδικής γυναίκας που αγάπησε ποτέ πραγματικά, είναι πολύ πιο μοχθηρές και ύπουλες απ΄όσο φαίνονται.

    Η δεύτερη ιστορία "Just Another Saturday Night", είχε συμπεριληφθεί στο 5ο Sin City comic με τίτλο Booze, Broads & Bullets και θα συμπληρώνει κάποιες μικρότερες υποπλοκές της ταινίας, εκτυλισσόμενο το βράδυ που ο John Hartigan (Bruce Willis) συναντάει την χορεύτρια Nancy (Jessica Alba), αλλά έχοντας για πρωταγωνιστή τον Marv (Mickey Rourke), o οποίος ανακτά τις αισθήσεις του σε μια εθνική οδό περιτριγυρισμένος από νεκρούς νεαρούς άντρες, προσπαθώντας να θυμηθεί πως έφτασε εκεί.

    Οι δυο συμπληρωματικές καινούριες ιστορίες που έγραψε ο δημιουργός του κόμικ Frank Miller (300) είναι η «The Long Bad Night» και μια ακόμα προς το παρόν άτιτλη.

    Στο «The Long Bad Night«, ο Johnny (Joseph Gordon-Levitt), είναι ένας αναιδής τζογαδόρος, ο οποίος κρύβει πίσω από αυτό το προφίλ μια αποστολή: να καταστρέψει τον μεγαλύτερο κακό στην Πόλη της Αμαρτίας και όσο για την άτιτλη ιστορία, θα είναι τοποθετημένη στο τέλος του That Yellow Bastard μετά την αυτοκτονία του Hartigan (Bruce Willis) που είδαμε στην πρώτη ταινία Sin City και θα είναι επικεντρωμένη στην προσπάθεια της Nancy (Jessica Alba) να αντιμετωπίσει και να ξεπεράσει το θάνατο του.

    Το σενάριο είναι ξανά του Frank Miller σε συνεργασία αυτή τη φορά με τον William Monahan (The Departed) και μαζί με τους παραπάνω, θα παίξουν και οι Rosario Dawson, Jaime King, Dennis Haysbert, Christopher Meloni, Jeremy Piven, Jamie Chung, Ray Liotta, Juno Temple, Julia Garner και Stacy Keach.

    Αν δεν κάνω λάθος, μια ταινία που από το original κιόλας βροντοφώναζε 3D, λογικά θα γυριζόταν εξαρχής έτσι, σε αυτή τη 2η προσπάθεια.

    Οπότε η αναβολή δεν παίζει να είναι λόγω κάποιου 'ξαφνικού' post-conversion.

    Aναμένουμε προσεχείς δηλώσεις των ηθοποιών και του επιτελείου ή έστω της Dimension αλλά από κει και πέρα δεν χαλιόμαστε καθώς οι κόμικ μεταφορές ήταν αρκετές και για φέτος ενώ με την μετακίνηση των νέων 300 και του Sin City για του χρόνου, θα πληθύνουν κι άλλο οι κόμικ μεταφορές του 2014 (έχουμε ήδη νέο Captain America, Amazing Spider-Man, X-men και ...Guardians of The Galaxy).

    Υπομονή...
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το Sin City: A Dame To Kill For πάει κι αυτό για το 2014‏! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top