F Draft Day trailer: Ο Kevin Costner επιστρέφει στα αθλητικά - FilmBoy Draft Day trailer: Ο Kevin Costner επιστρέφει στα αθλητικά - FilmBoy
  • Latest News

    Draft Day trailer: Ο Kevin Costner επιστρέφει στα αθλητικά


    To Draft Day φέρνει τον Kevin Costner πίσω στον κόσμο του αθλητισμού, αυτή τη φορά στο άθλημα του αμερικάνικου ποδοσφαίρου – αυτό με τη πλακουτσωτή μπάλα…

    Το σενάριο βρισκόταν στη κορυφή της Black List ολόκληρο το 2012, μέχρι που η  Lionsgate αποφάσισε να το φέρει στη μεγάλη οθόνη.

    Η αρχική ιστορία επικεντρωνόταν στον general manager των Buffalo Bills και στη προσπάθειά του να επιλέξει το Νο 1 στα Draft, αλλά το στούντιο είχε κίνητρα να κάνει τα γυρίσματα στο Cleveland, οπότε τώρα η ομάδα είναι οι Cleveland Browns.

    Το φαντάζεστε αυτό στην Ελλάδα;
    Να γραφτεί το σενάριο για τον ΠΑΟΚ και η Village να προτιμήσει τον Ολυμπιακό για να κάνει τα γυρίσματα στην Αθήνα!

    Αυτό πάντως που κάνει πραγματικά ενδιαφέρον το Draft Day είναι η ενεργή συμμετοχή της ομοσπονδίας του NFL, πράγμα που σημαίνει ότι όλες οι ομάδες που αναφέρονται και οι σκηνές που δείχνει ο σκηνοθέτης Ivan Reitman είναι πραγματικές, και από τις original ομάδες του NFL.


    Στο πλάι του Costner βρίσκονται η Jennifer Garner, ο Sam Elliot, η Rosanna Arquette, ο Denis Leary, ο Frank Langella και η Ellen Burstyn.  

    To Draft Day το έχει η Summit Entertainment και θα το φέρει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 11 Απριλίου 2014.

    Δείτε το trailer που κυκλοφόρησε και αφήστε τα σχόλιά σας.




    Draft Day trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Draft Day trailer: Ο Kevin Costner επιστρέφει στα αθλητικά Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top