F Το γκανγκστερικό Trespass Against Us στα σχέδια του πολυάσχολου Michael Fassbender - FilmBoy Το γκανγκστερικό Trespass Against Us στα σχέδια του πολυάσχολου Michael Fassbender - FilmBoy
  • Latest News

    Το γκανγκστερικό Trespass Against Us στα σχέδια του πολυάσχολου Michael Fassbender


    Όπως μας είχε ενημερώσει κάποτε και ο Νάσος Κυριακίδης με τα Update του, ο Michael Fassbender θα έχει πολύ δουλειά τα επόμενα χρόνια, ανάμεσα στα 12 Years a Slave, Jane Got A Gun, X-men, The Counselor, Assasin's Creed και μία από τις επόμενες ταινίες του Terence Malick.

    Προσθέτοντας σε στα παραπάνω και μια νέα διασκευή του Μάκβεθ με συμπρωταγωνίστρια τη Marion Cotillard, μάθαμε από το Variety, πως ο Γερμανο-Ιρλανδός ηθοποιός και ένας από τους πιο αξιόλογους που ξεκίνησαν να φτιάχνουν όνομα τα τελευταία πέντε χρόνια, έχει δεχτεί πρόταση και διαπραγματεύεται για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο Trespass Against Us.

    Η ταινία θα είναι το σκηνοθετικό κινηματογραφικό ντεμπούτο του Adam Smith που μέχρι στιγμής έχει εργαστεί σε επεισόδια του Doctor Who και στο συναυλιακό ντοκιμαντέρ για τους Chemical Brothers με τίτλο "Don't Think", ενώ το σενάριο έχει αναλάβει ο επίσης τηλεοπτικός Alastair Siddons και την παραγωγή η  Potboiler Productions.

    Ο Fassbender θα υποδυθεί τον Chad Cutler, σε μια γκανγκστερική ταινία που θα διηγείται την ιστορία τριών γενεών της οικογένειας Cutler, που ζουν ως παράνομοι κυνηγώντας λαγούς, κάνοντας επιδρομές σε σπίτια και χλευάζοντας τις αστυνομικές αρχές.

    Η οικογένεια ζούσε πάντα με αυτό τον τρόπο, μέχρι που ο Chad Cutler αψηφώντας τις προσδοκίες του πατέρα του, αρχίζει να ψάχνει για μια διέξοδο μακριά από την εγκληματική ζωή.

    Τα γυρίσματα της ταινίας είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν το 2014 στο Ηνωμένο Βασίλειο ενώ το soundtrack της ταινίας έχει ήδη ανακοινωθεί πως θα επιμεληθούν οι The Chemical Brothers.

    Αναμένουμε νεότερα για το κάστινγκ και να δούμε τι θα πρωτοπρολάβει ο Fassbender.


    Kostas Tsokos.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το γκανγκστερικό Trespass Against Us στα σχέδια του πολυάσχολου Michael Fassbender Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top