F Michael Fassbender Updates: Jane Got a Gun, The Counselor, Assassin’s Creed, - FilmBoy Michael Fassbender Updates: Jane Got a Gun, The Counselor, Assassin’s Creed, - FilmBoy
  • Latest News

    Michael Fassbender Updates: Jane Got a Gun, The Counselor, Assassin’s Creed,

    Από τη νέα μόνιμη στήλη του FilmBoy, τα Actors/ress Updates, θα μαθαίνουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα ποιες είναι η επόμενες δουλειές των ηθοποιών, που βρίσκονται τώρα και ποια project δουλεύουν ή έχουν συμφωνήσει.
    Η πολύ καλή αυτή ιδέα που έκανε πρεμιέρα πριν λίγους μήνες, ανήκει στον Νάσο μας. 


    Γράφει ο Νάσος Κυριακίδης.

    Ο νεαρός Γερμανο-Ιρλανδός Michael Fassbender έχει αποκτήσει φανατικό κοινό τα τελευταία χρόνια. 

    Αποκτά όλο και περισσότερη φήμη, καθώς το όχι και τόσο εύηχο όνομά του γίνεται όλο και γνωστότερο λόγω της επιτυχίας των ταινιών στις οποίες συμμετέχει. 

    Ας δούμε τί καινούργιο ετοιμάζει.




    Untitled Terrence Malick Movie


    Έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα για την καινούρια ταινία του Terrence Malick

    Η ταινία αφορά δύο διαφορετικά ερωτικά τρίγωνα και αποτελεί μια ιστορία σεξουαλικής εμμονής και προδοσίας, η οποία διαδραματίζεται στο χρωματιστό τοπίο του Austin στο Texas. 

    Σχετικές λεπτομέρειες για την υπόθεση δεν έχουν δοθεί ακόμα, αλλά έχουν διαρρεύσει φωτογραφίες από τα γυρίσματα όπου δείχνουν τον Michael να έρχεται ιδιαίτερα κοντά με την super hot ξανθιά πλέον(!) Natalie Portman

    Η ταινία διαθέτει ένα all star cast με Christian Bale, Cate Blanchett, Ryan Gosling, Rooney Mara, Benicio Del Toro και Holly Hunter στους βασικούς ρόλους.

    Μπορεί να μην έχει δοθεί οριστικός τίτλος στην ταινία, αλλά αναμένεται να προβληθεί μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2013. 


    Twelve Years a Slave

    Ο McQueen επιστρέφει για ακόμα μία φορά στο δρόμο του. 
    Έχοντας γράψει το σενάριο για την τρίτη κατά σειρά μεγάλου μήκους ταινία του, επιθυμεί να συμπεριλάβει τον Fassbender και πάλι στο cast. 

    Η ταινία βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο Twelve Years a Slave.
    Η ιστορία παρουσιάζει έναν άνδρα ο οποίος ζει στην Νέα Υόρκη του 19ου αιώνα, ο οποίος πέφτει θύμα απαγωγής και πουλιέται ως σκλάβος. 


    Θα οδηγηθεί για να δουλέψει στις φυτείες της Louisiana και ο ίδιος θα καταβάλει μεγάλο αγώνα για να επιστρέψει στην οικογένειά του. 

    Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό για το ποιος θα είναι ο συγκεκριμένος ρόλος του Michael

    Ο ρόλος του κεντρικού πρωταγωνιστή δεν είναι δεδομένος, μιας που στο project θα συμμετέχουν ηχηρά ονόματα, όπως ο Brad Pitt, o Chiwetel Ejiofor και ο ανερχόμενος Benedict Cumberbatch

    Κρίνοντας όμως από την αδυναμία του σκηνοθέτη στον ταλαντούχο Fassbender, θα περίμενε κανείς ότι αυτός είναι που θα περάσει τα παραπάνω βάσανα.

    Αντιθέτως, o Ejiofor θα είναι στην πρώτη γραμμή και ο Michael θα βρίσκεται σε δευτερεύοντα ρόλο. 
    Πιθανότατα ο ρόλος που ο Michael έχει αναλάβει είναι αυτός του ιδιοκτήτη, μεγαλογαιοκτήμονα και αφέντη σκλάβων, ονόματι Edwin Epps. 

    Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον προηγούμενο Ιούνιο στην Νέα Ορλεάνη και ολοκληρώθηκαν τον Αύγουστο. 
    Η ταινία όμως, αναμένεται να κυκλοφορήσει την επόμενη χειμερινή σεζόν.


    The Counselor


    Ένα από τα πιο αναμενόμενα θρίλερ της χρονιάς που μόλις έφτασε είναι το The Counselor του Ridley Scott
    Τα γυρίσματα άρχισαν, λίγο μετά την ολοκλήρωση του Prometheus

    Ο Fassbender υποδύεται τον κεντρικό χαρακτήρα, έναν δικηγόρο, ο οποίος θα βρεθεί μπλεγμένος, χωρίς να το θέλει, σε ένα κύκλωμα ναρκωτικών. 

    Το cast είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, με την Penelope Cruz να παίζει την αρραβωνιαστικιά του, τους Brad Pitt και Javier Bardem να υποδύονται τους κακούς της υπόθεσης και την Cameron Diaz να είναι σκοτεινά μυστηριώδης. 

    Η προβολή του στις αίθουσες της Αμερικής έχει οριστεί για τις 15 Νοεμβρίου 2013. 


    Frank


    Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα γυρίσματα της κωμωδίας Frank, στην οποία υποδύεται τον ομώνυμο ρόλο. 

    Ένας wannabe μουσικός, ο Domhnall Gleeson (γνωστός από τα δύο τελευταία μέρη του Harry Potter) δεν θα μπορέσει να προβλέψει τις καταστάσεις που πρόκειται να δημιουργηθούν, όταν γίνεται μέρος ενός εκκεντρικού συγκροτήματος, με αρχηγό τον μυστηριώδη και αινιγματικό Frank (Fassbender). 

    Αν τα καταφέρει και στην κωμωδία, τότε θα αποδείξει το μεγάλο εύρος του ταλέντου του. 
    Η κεντρική γυναικεία παρουσία θα είναι αυτή της Maggie Gyllenhaal και η ταινία θα προβληθεί πιθανότατα προς το τέλος της έτους. 


    Jane Got a Gun


    Με την Natalie Portman θα συνεργαστεί και πάλι στο action comedy western (!) με τίτλο Jane Got a Gun

    Ναι όντως είναι ομότιτλο με την γνωστή επιτυχία των Aerosmith, αν και δεν ξέρω αν θα υπάρξει κάποια μεταξύ τους συσχέτιση. 

    Η σκηνοθεσία θα ανήκει στην Lynne Ramsay (We Need to Talk About Kevin), η οποία έχει θέσει τον πήχη πολύ ψηλά και υπάρχουν πολύ μεγάλες προσδοκίες για αυτό το εγχείρημα.

    Όσον αφορά το story, η Portman θα ζητήσει την βοήθεια του πρώην εραστή της, Fassbender, έτσι ώστε να καταφέρουν να αποτρέψουν μια συμμορία από το να σκοτώσει τον κακοποιό- φυγόδικο σύζυγό της (Joel Edgerton). 

    Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν μέσα στους επόμενους μήνες και η ταινία θα κυκλοφορήσει το 2014. 


    X-Men: Days of Future Past


    Μέσα στο 2014 επίσης, θα επαναλάβει τον ρόλο του Magneto στο X-Men: Days of Future Past, το οποίο θα βασίζεται στο comic book The Uncanny X-Men, τεύχη 141 και 142 που εκδόθηκαν το 1981. 
    Αλλά για αυτά καλύτερα θα μας ενημερώσει ο Kostas Tsokos.

    Το σημαντικό είναι ότι ενδεχομένως να έχουμε κάτι σαν mutant reunion των ταινιών των X-Men, καθώς εκτός από την συμμετοχή όλων των ηρώων της προηγούμενης ταινίας, X-Men: First Class, αναμένεται να επιστρέψουν χαρακτήρες και από τις πρώτες ταινίες. 

    Φημολογείται η παρουσία των Hugh Jackman, Ian McKellen, Halle Berry, James Marsden και Patrick Stewart στην ταινία. 

    Νομίζω ότι θα παρουσιαστεί ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα σε συνδυασμό και με τους νεώτερους ηθοποιούς της τέταρτης ταινίας, των οποίων η συμμετοχή έχει ήδη επιβεβαιωθεί, όπως έχουμε πληροφορηθεί. 

    Θα μου πείτε πώς είναι δυνατό να έχουμε δύο διαφορετικούς Magneto και δύο καθηγητές Xavier στην ίδια ταινία. 
    Βέβαια σκεφτείτε ότι υπάρχει χώρος και για την νεότερη, αλλά και για την πιο ώριμη περίοδο των ηρώων. 

    Όποτε πιστεύω ότι και με ένα δυνατό σενάριο, θα παρακολουθήσουμε ίσως την καλύτερη X-Men ταινία ever. 
    Έστω και αν δεν υπάρχει η φλογερή Famke Janssen ως Phoenix. 

    Τα χρόνια περνούν άλλωστε, και δυστυχώς δεν μπορούν όλα να επανέλθουν από το χρονοντούλαπο. 


    Assassin’s Creed


    Τελευταίο project που έχει ανακοινωθεί είναι η μεταφορά ενός εκ των καλύτερων video game, το άκρως εθιστικό, Assassin’s Creed

    Ο Fassbender θα πρωταγωνιστεί, αλλά και θα συμμετέχει στην παραγωγή. 
    Το μεγάλο βάρος θα σηκώσουν η 20th Century Fox και η New Regency και το budget αναμένεται να ξεπεράσει τα $100 εκατομμύρια. 

    Η παραγωγή της ταινίας θα αρχίσει τέλος του χρόνου και η ταινία θα είναι έτοιμη, σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό, στα τέλη του 2014- αρχές 2015.

    Εκεί θα δούμε έναν κουκουλοφόρο Fassbender που θα σταλεί πίσω στο χρόνο και θα έχει άγριες διαθέσεις. 
    Σίγουρα έχουμε να περιμένουμε πολύ δράση, απλώς ας ελπίσουμε να μην καταλήξει σαν το franchise του Resident Evil.

    Τέλος, έχει ανακοινωθεί και το Promethes 2, το οποίο φημολογείται ότι εκτός από sequel της περσινής επιτυχίας, επρόκειτο να είναι και άμεσο prequel του Alien


    Όλα βέβαια είναι πολύ ρευστά και αόριστα ακόμα και η υλοποίηση του, αποτελεί ένα μακρινό σχέδιο. 
    Αν όμως όντως πραγματοποιηθεί, ο Fassbender θα αποτελεί σίγουρα μέρος του. 

    Είχε επίσης συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσει στο θρίλερ Trance του Danny Boyle, αλλά λόγω υπερφορτωμένου προγράμματος, αναγκάστηκε να αποχωρήσει. 

    Εμ, έτσι είναι, δεν χωράνε πολλά καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη. 
    Δεν ταίριαξαν οι ημερομηνίες λοιπόν, η παραγωγή φυσικά και δεν μπορούσε να περιμένει και για αυτό ο ρόλος κατέληξε στον Vincent Cassel

    Ο ίδιος έχει υπογράψει για να συμμετέχει και στην μεταφορά του αριστουργηματικού μυθιστορήματος At Swim-Two-Birds του Ιρλανδού συγγραφέα Brian O’Nolan που πρωτοεκδόθηκε το 1939. 

    Η ταινία θα αποτελεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο του ηθοποιού Brendan Gleeson, η οποία όμως από ότι φαίνεται μπήκε σε αναβολή επ’αόριστον λόγω οικονομικών δυσχερών. 
    Ο Gleeson παρόλα αυτά δεν έχει εγκαταλείψει το project και αναμένεται να μπει και πάλι σε στάδιο παραγωγής με κάποια καθυστέρηση.

    Σίγουρα λοιπόν θα υπάρξει μια μεγάλη γκάμα ρόλων το επόμενο διάστημα για αυτόν τον πολλά υποσχόμενο ηθοποιό, που πιστεύω ότι έχει πολλά να δείξει ακόμα.


    Θεωρώ ότι έχουμε παρακολουθήσει στις μέχρι τώρα ερμηνείες του, ένα πολύ μικρό μέρος των ικανοτήτων του. 
    Πάντως έχει όλο τον χρόνο μπροστά του για να μας εντυπωσιάσει, μιας που είναι ιδιαίτερα καλλιτεχνικά δραστήριος αυτή την εποχή.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Michael Fassbender Updates: Jane Got a Gun, The Counselor, Assassin’s Creed, Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top