F Review: Παγιδευμένη Ψυχή: Κεφάλαιο 2 - Insidious: Chapter 2 - FilmBoy Review: Παγιδευμένη Ψυχή: Κεφάλαιο 2 - Insidious: Chapter 2 - FilmBoy
  • Latest News

    Review: Παγιδευμένη Ψυχή: Κεφάλαιο 2 - Insidious: Chapter 2


    Αιματοβαμμένα υπερβίαια σπλάτερ και haunted house ταινίες με υπερφυσικά στοιχεία φαίνεται να μονοπωλούν το ενδιαφέρον των περισσότερων αμερικανων δημιουργών (ή παραγωγών) ταινιών τρόμου την τελευταία δεκαετία.  

    Και όχι άδικα, αφού οι ταινίες αυτές κερδίζουν πολλά χρήματα σε χαμηλά μπάτζετ.  

    Ο Αυστραλός σκηνοθέτης James Wan έχει πετύχει και στις δύο κατηγορίες. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το πρώτο Saw ή τα πιο πρόσφατα Insidious και The Conjuring.  

    Και παρότι η βία του Saw και όλων των σίκουελ και απομιμήσεων που δημιούργησε έχει δώσει καλές ταινίες και σίγουρα έχει τους θαυμαστές της, ο James Wan που έχει ωριμάσει αρκετά τα τελευταία χρόνια, ενδιαφέρεται περισσότερο για τις ταινίες τρόμου που βλέπαμε τις παλαιότερες δεκαετίες και δεν περιέχουν αίμα και σωματική βία.  

    Το χαμηλού μπάτζετ Insidious που κυκλοφόρησε πριν τρία χρόνια βρήκε κοινό στις αίθουσες και αργότερα στο home cinema, και μεταξύ άλλων μας έμαθε πως τα πνεύματα δεν στοιχειώνουν σπίτια αλλά ανθρώπους, και μας έδειξε πως τα jump scares μπορούν να είναι αποτελεσματικά χωρίς να πειράζουν την αφήγηση της ιστορίας (κάτι που είδαμε και στο περσινό Sinister).

    Διαβάστε ολόκληρο το review στο Horrorant.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Review: Παγιδευμένη Ψυχή: Κεφάλαιο 2 - Insidious: Chapter 2 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top