F Cesar Chavez An American Hero trailer: Αγροτο-συνδικαλισμός από τον Michael Pena - FilmBoy Cesar Chavez An American Hero trailer: Αγροτο-συνδικαλισμός από τον Michael Pena - FilmBoy
  • Latest News

    Cesar Chavez An American Hero trailer: Αγροτο-συνδικαλισμός από τον Michael Pena


    Μετά από δεύτερους ρόλους σε ταινίες όπως το Crash, το End of Watch, το The Lincoln’s Lawyer και το πιο πρόσφατο Gangster Squad, ο Μεξικο-Αμερικανός ηθοποιός Michael Peña ανέλαβε επιτέλους ηγετικό ρόλο.

    Στο Cesar Chavez: An American Hero, όπως μπορείτε να μαντέψετε, ο Peña παίζει τον εργατο-ακτιβιστή Cesar E. Chavez, τον Μεξικανο-Αμερικανό που διοργάνωσε την μεγαλύτερη ειρηνική διαδήλωση στην ιστορία των ΗΠΑ για τα δικαιώματα των εργαζομένων σε γεωργικές εργασίες.

    Ο ηθοποιός Diego Luna σκηνοθετεί την ταινία, που υποστηρίζεται από την Canana Films, την εταιρεία που βρίσκεται πίσω από το Miss Bala (που ποτέ δεν είδαμε δυστυχώς).

    Να η ευκαιρία για τον συμπαθέστατο Pena, αλλά δεν θα πρέπει να τον περιμένετε στα Oscar που έρχονται, δεδομένου ότι η ταινία βγαίνει μέσα στο 2014.
    Για του χρόνου όμως;

    Δείτε το trailer που μόλις κυκλοφόρησε και αφήστε τα σχόλιά σας.




    Cesar Chavez: An American Hero trailer by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Cesar Chavez An American Hero trailer: Αγροτο-συνδικαλισμός από τον Michael Pena Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top