F Artwork Files: 12 Character poster του Αδάμαστου από τον Γιάννη Ρουμπούλια! - FilmBoy Artwork Files: 12 Character poster του Αδάμαστου από τον Γιάννη Ρουμπούλια! - FilmBoy
  • Latest News

    Artwork Files: 12 Character poster του Αδάμαστου από τον Γιάννη Ρουμπούλια!


    Αυτό που συμβαίνει με τον Αδάμαστο δεν έχει προηγούμενο για ελληνική παραγωγή…

    Από τις 50 περίπου κριτικές που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και στα Μέσα, μόνο μία (1) είναι κακή (μάλιστα, το Μέσο που έχει αυτή τη κριτική έσπευσε να δημοσιεύσει νέο review, πολύ καλύτερο αυτή τη φορά).

    Πέρα από τα αστεράκια και τις κάθε είδους αξιολογήσεις, δεν θα βρείτε πουθενά κακή κουβέντα για τη ταινία του Θάνου Κερμίτση, πέρα από κάποιες επισημάνσεις και παρατηρήσεις.

    Anyway, σήμερα η στήλη Artwork Files φιλοξενεί τη δουλειά του comic artist Γιάννη 'Rubus' Ρουμπούλια, με μια σειρά από character posters του Αδάμαστου.

    Ο Falco, ο Akilonius, η Brenna, η Valeria και φυσικά ο Dragar, μαζί με όλους τους χαρακτήρες της ταινίας, περνούν από τη πένα του Γιάννη με κομικ-ίστικη διάθεση, ακριβώς όπως τα credits τέλους της ταινίας (δε πιστεύω να υπάρχει κανείς που να μην έκατσε στα credits τέλους…).

    Enjoy…















    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Artwork Files: 12 Character poster του Αδάμαστου από τον Γιάννη Ρουμπούλια! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top