F Η Οικογένεια Addams επανέρχεται σε animated μορφή! - FilmBoy Η Οικογένεια Addams επανέρχεται σε animated μορφή! - FilmBoy
  • Latest News

    Η Οικογένεια Addams επανέρχεται σε animated μορφή!



    Η αγαπημένη Οικογένεια Addams ξεκίνησε αρχικά ως κόμικ από τον Charles Addams και δημοσιευόταν σε στριπάκια στη New Yorker από το 1938 μέχρι και το...1988, όταν και απεβίωσε ο δημιουργός τους.

    Ενδιάμεσα γνώρισαν τηλεοπτικές εκδοχές με τις σειρές The Addams Family (1964-1966) και The New Addams Family (1998-1999), animated σειρές όπως τα The Addams Family της περιόδου 1973-1975 και 1992-1993 ενώ εμείς τους μάθαμε από τις δύο live-action ταινίες The Addams Family (1991) και Addams Family Values (1993) του Barry Sonnenfeld με τους Raul Julia, Anjelica Huston, Christina Ricci και Christopher Lloyd.

    Τα νέα που μάθαμε από το Variety είναι πως η MGM βρίσκεται σε τελικές διαπραγματεύσεις με την BermanBraun έτσι ώστε να δημιουργήσουν μία νέα ταινία σε animated μορφή βασισμένη στην Οικογένεια Addams.

    Σκηνοθέτης δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ενώ το σενάριο έχει αναλάβει η Pamela Pettler των αναλόγου ύφους Corpse Bride και Monster House.

    Με το καστ των δύο live-action ταινιών να παραμένει εμβληματικό στους ρόλους του, είναι προτιμότερο να δούμε ξανά μια animated εκδοχή, παρά τερατουργήματα σαν εκείνη τη βιντεοταινία Addams Family Reunion που είχε κυκλοφορήσει το 1998 με τους Tim Curry και Daryl Hannah.

    Εσείς τι θα λέγατε για μία νέα animated ταινία της Οικογένειας Addams;


    Kostas Tsokos.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Οικογένεια Addams επανέρχεται σε animated μορφή! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top