F The Invisible Woman trailer: Η παράνομη ερωτική σχέση του Κάρολου Ντίκενς - FilmBoy The Invisible Woman trailer: Η παράνομη ερωτική σχέση του Κάρολου Ντίκενς - FilmBoy
  • Latest News

    The Invisible Woman trailer: Η παράνομη ερωτική σχέση του Κάρολου Ντίκενς


    Στο The Invisible Woman θα μάθουμε για τη παθιασμένη ερωτική σχέση του μεγάλου συγγραφέα Charles Dickens, ο οποίος στην ηλικία των 45, στη μέση του 20ετή γάμου του, ερωτεύτηκε μια νεαρή 17χρονη ηθοποιό ονόματι Nelly Ternan.

    Σκηνοθετημένο από τον Ralph Fiennes – που κρατάει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο ως Κάρολος Ντίκενς - το The Invisible Woman λέει αυτή την αποπνικτική ιστορία αγάπης, με την όμορφη Felicity Jones (με ξανθά μαλλιά!) ως Nelly Ternan.

    Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο Telluride και στο Toronto και έλαβε ως επί το πλείστον θετικά σχόλια, σημάδι ότι υπάρχει κάτι καλό να δούμε, αν και το trailer που μόλις κυκλοφόρησε δεν φαίνεται και τόσο ελκυστικό.

    Ο Ralph Fiennes έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με το Coriolanus, ενώ το The Invisible Woman είναι γραμμένο από την Abi Morgan, που βασίστηκε στο βιβλίο της Claire Tomalin.

    Προβολή στις αμερικάνικες αίθουσες τα Χριστούγεννα.
    Σχόλια;




    The Invisible Woman trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Invisible Woman trailer: Η παράνομη ερωτική σχέση του Κάρολου Ντίκενς Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top