F The Hobbit:The Desolation of Smaug trailer & δηλώσεις της Tauriel/Evangeline Lilly - FilmBoy The Hobbit:The Desolation of Smaug trailer & δηλώσεις της Tauriel/Evangeline Lilly - FilmBoy
  • Latest News

    The Hobbit:The Desolation of Smaug trailer & δηλώσεις της Tauriel/Evangeline Lilly


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Το ξέραμε και το περιμέναμε πριν καν κυκλοφορήσει το An Unexpected Journey, πως έχουμε ακόμα πολλά να δούμε από τον κόσμο του The Hobbit.

    Η πρώτη ταινία κέρδισε το στοίχημα με τα ταμεία ($303 εκατομμύρια στην Αμερική, πάνω από ένα δις παγκοσμίως), ήταν υποψήφια για τρία Όσκαρ στις κατηγορίες των ειδικών εφέ, σκηνικών και μακιγιάζ, αν και δίχασε ως προς το μέλλον της προβολής στα 48 καρέ ανά δευτερόλεπτο (για περισσότερα δες εδώ).


    Δεν υπήρχε κανένας θεατής όμως που να μην ήθελε να δει τη συνέχεια, όταν η πρώτη ταινία τελείωνε με ένα Smaug-ικό κλείσιμο του ματιού και έτσι ένα χρόνο μετά θα ταξιδέψουμε ξανά στη μυθολογία του Tolkien...



    Βασισμένο στο βιβλίο The Hobbit, που προηγήθηκε της τριλογίας του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και εκτυλίσσεται 60 χρόνια πριν, ο Bilbo Baggins συνεχίζει από τα γεγονότα του "Αναπάντεχου Ταξιδιού" και μαζί με τον μάγο Gandalf, τον νάνο Thorin Oakenshield και την υπόλοιπη...νανοπαρέα ταξιδεύουν προς την πορεία ανάκτησης του Βασιλείου του Erebor.

    Στη διαδρομή τους θα αντιμετωπίσουν ξανά κάθε κίνδυνο, περνώντας από τα Mirkwood, Esgaroth και Dale, με φυσική κατάληξη την επική μάχη με τον δράκο Smaug.

    Πρωταγωνιστούν ξανά, οι Ian McKellen, Martin Freeman, Richard Armitage, Cate Blanchett, Orlando Bloom, Christopher Lee, Hugo Weaving, Evangeline Lilly, John Bell, Benedict Cumberbatch (φωνή του Smaug), Luke Evans (στον επιμηκυμένο ρόλο του πολεμιστή Bard The Bowman) και άλλοι.

    Πακέτο με το trailer που κυκλοφόρησε, σας έχουμε και μπόνους με τα πρώτα δύο πόστερ και μια φωτογραφία της Evangeline Lilly (Real Steel, Lost series), ως το ξωτικό Tauriel.

    Η Tauriel είναι ένας χαρακτήρας ολοκαίνουριος που δημιουργήθηκε εξολοκλήρου για τις ανάγκες τις ταινίας και είναι πολύ πιθανόν να έχει κάποιο love story (υποθέτουμε με τον Legolas, για να υποκαταστήσουν κάπως το αντίστοιχο Aragorn-Arwen).



    Μάλιστα, η όμορφη ηθοποιός δήλωσε πρόσφατα για τον χαρακτήρα της στο Entertainment Weekly:


    "Tauriel σημαίνει "Κόρη του Mirkwood" και είναι η επικεφαλής της φρουράς Ξωτικών του Mirkwood.
    Είναι ένα πολύ νέο ξωτικό καθώς είναι μόνο 600 ετών!

    Όχι σαν τον Legolas που είναι σχεδόν 1900 ετών ή τον Thranduil που είναι περίπου 3000 ετών (
    αναρωτιέμαι τι να εύχονται στα ξωτικά όταν έχουν γενέθλια ...αφού ούτε το "να τα εκατοστήσεις" ούτε το "να τα χιλιάσεις" πιάνεται).

    Δεν έχει την σοφία και την στάση που έχουν αυτοί οι δύο·και είναι λίγο πιο...αυθάδης, αυθόρμητη και παθιασμένη.

    Είναι ένας χαρακτήρας που έπρεπε να παίξω με χάρη ...αλλά ταυτόχρονα είναι και μια απολύτως αδίστακτη και θανάσιμη δολοφόνος.


    Η σχέση της Tauriel με τον Legolas είναι σημαντική.
    Γνωρίζονται από παιδιά και ο πατέρας του Legolas, ο Thranduil, έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην Tauriel και βλέπει κάτι πολύ ιδιαίτερο σε αυτήν.

    Έτσι, αν μεγαλώνετε μαζί και ο μπαμπάς σου έχει μία πολύ ιδιαίτερη θέση στην καρδιά του για αυτή την γυναίκα που είναι μία φανταστική πολεμίστρια, νομίζω πως είναι δύσκολο να μην την προσέξεις."

    Προσωπικά, έτσι όπως 'προχωρούσε' η ιστορία της πρώτης ταινίας, ένιωθα να με παίρνει ο ύπνος σε πολλά σημεία και είναι εμφανές ότι έχει τραβηχτεί υπερβολικά επιτηδευμένα σε 3 ταινίες.

    Το πρώτο trailer του Desolation of Smaug φαίνεται εντυπωσιακό πάντως, σε μια ταινία που φαντάζει εξίσου επική και παραμυθένια αλλά ταυτόχρονα πιο "γκρίζα" ενώ οι φαν θα χαρούν με την επανεμφάνιση του Legolas, τον νέο χαρακτήρα της Tauriel που είναι πράγματι δυναμικός και εκθαμβωτικός, τις σκηνές με καταρράκτες και το αναμενόμενο ψαρωτικό teasing του δράκου Smaug στο τέλος του trailer.

    Η κυκλοφορία είναι για 13 Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους, ταυτόχρονα με την αμερικάνικη πρεμιέρα και ξανά σε 3D, 2D και στο 3D των 48 καρέ ανά δευτερόλεπτο και μην ξεχνάτε ...17 Δεκεμβρίου του 2014 (αντί της αρχικής για 18 Ιουλίου), η prequel τριλογία θα κλείσει με το There and Back Again!


     
    The Hobbit: The Desolation of Smaug trailer από FilmBoy-gr



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Hobbit:The Desolation of Smaug trailer & δηλώσεις της Tauriel/Evangeline Lilly Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top