F Το Λονδίνο θα πέσει στο sequel του Olympus Has Fallen - FilmBoy Το Λονδίνο θα πέσει στο sequel του Olympus Has Fallen - FilmBoy
  • Latest News

    Το Λονδίνο θα πέσει στο sequel του Olympus Has Fallen


    Το ένα εκ των δύο "Λευκόσπιτων που Πέφτουν" που είδαμε φέτος, θα γνωρίσει και sequel ...ευρωπαϊκό.

    Ο λόγος για το Olympus Has Fallen που είδαμε νωρίτερα μέσα στη χρονιά και που μπορεί σαν περιπέτεια να σου ζάλιζε τον έρωτα με τις κλισέ αμερικανιές και την ξεπερασμένη προπαγάνδα από 'τελειωμένες' περιπέτειες άλλων δεκαετιών, από την άλλη όμως τα κατάφερε καλύτερα σαν action movie από το σχεδόν παρωδιακού κλίματος White House Down, (με την ασφυκτική σκηνή πολιορκίας να ξεχωρίζει).

    Οι παγκόσμιες ειπράξεις των $161 εκατομμυρίων από ένα μπάτζετ των 70 φαίνεται πως έδωσαν το πράσινο φως για μια συνέχεια και σύμφωνα με την ScreenDaily, οι Millenium Films και G-Base ετοιμάζουν να μεταφέρουν τη δράση το Λονδίνο με το London Has Fallen.

    Η υπόθεση δεν θα αφορά πάλι πολιορκίες οίκων και προέδρων αλλά μια τρομοκρατική επίθεση που πρόκειται να γίνει στο Λονδίνο κατά τη διάρκεια της κηδείας του Βρετανού Πρωθυπουργού.

    Οι Gerard Butler, Morgan Freeman, Aaron Ekhart, Angela Bassett και Radha Mitchell  αναμένεται να επιστρέψουν στους ρόλους τους (ο πρώτος συμμετέχει και στην παραγωγή) ενώ ετοιμάζεται και ένας καινούριος ρόλος πράκτορα της MI6 που θα πλαισιώσει τον Butler.

    Ο σκηνοθέτης Antoine Fuqua πιθανότατα δεν θα επιστρέψει αφού αυτό τον καιρό ετοιμάζει το "The Equalizer" με τους Denzel Washington και Chloe Grace Moretz.

    Η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει την 5η Μαϊου του 2014 και αναμένουμε νεότερα για σκηνοθέτη και επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.


    Kostas Tsokos.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το Λονδίνο θα πέσει στο sequel του Olympus Has Fallen Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top