F Ο Michael Bay ετοιμάζει το Sabotage, ένα action thriller στην εποχή του Β' Παγκοσμίου Πολέμου - FilmBoy Ο Michael Bay ετοιμάζει το Sabotage, ένα action thriller στην εποχή του Β' Παγκοσμίου Πολέμου - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Michael Bay ετοιμάζει το Sabotage, ένα action thriller στην εποχή του Β' Παγκοσμίου Πολέμου


    Αφήνοντας οριστικά (;) τα ρομποτοειδή με το πέρας του Transformers: Age of Extinction, ο Michael Bay σχεδιάζει ήδη τις επόμενες δουλειές του έξω από την ιδιοκτησία της Hasbro.

    Φέτος είδαμε το low budget (για τα επίπεδα του Bay πάντα) Pain and Gain με τους Dwayne Johnson και Mark Wahlberg, ενώ σύμφωνα με το The Wrap επόμενο στα σχέδια του είναι το Sabotage.

    Η νέα παραγωγή της Paramount θα είναι ένα ιστορικό action thriller επικεντρωμένο στην προσπάθεια μιας ομάδας Νορβηγών κομάντο να διεισδύσουν στα εδάφη των Ναζί για να σαμποτάρουν ένα μυστικό πυρηνικό πρόγραμμα του Χίτλερ.

    Η ταινία θα είναι βασισμένη στο επερχόμενο βιβλίο "Sabotage: A Genius Scientist, His Band of Young Commandos, and the Mission to to Kill Hitler's Super Bomb" του Neal Bascomb, ενώ η ίδια ιστορία είχε διασκευαστεί άλλες δύο φορές στο πανί, με πρώτο το νορβηγικό ημι-ντοκιμαντέρ του 1948, The Fight Over the Heavy Water αλλά και το The Heroes of Telemark του 1965 με σκηνοθέτη τον Anthony Mann (The Fall of The Roman Empire) και πρωταγωνιστές τους Kirk Douglas, Richard Harris, Ulla Jacobsson και Michael Redgrave.

    Την παραγωγή έχει αναλάβει η Paramount αλλά και ο ίδιος ο Bay στα σχέδια του οποίου περιλαμβάνεται και η σκηνοθεσία μιας δικής του, αυτοχρηματοδοτούμενης horror ταινίας.

    Διόλου παράξενη επιλογή αφού ήταν ο παραγωγός πίσω από τα πρόσφατα remake-reboot των Texas Chainsaw Massacre (2003), The Amityville Horror, Friday the 13th και A Nightmare on Elm Street.


    Αλλά γι'αυτό, θα μάθετε περισσότερα στο Horrorant.

    Kostas Tsokos.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Michael Bay ετοιμάζει το Sabotage, ένα action thriller στην εποχή του Β' Παγκοσμίου Πολέμου Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top