F H Nicole Kidman στη μεταφορά του βιβλίου The Silent Wife - FilmBoy H Nicole Kidman στη μεταφορά του βιβλίου The Silent Wife - FilmBoy
  • Latest News

    H Nicole Kidman στη μεταφορά του βιβλίου The Silent Wife


    Ένα χρόνο πριν διαβάσατε την ενημέρωση του Νάσου για τα επόμενα σχέδια της Nicole Kidman, η οποία παραμένει υπερδραστήρια.

    Μέσα στις επόμενες ερμηνευτικές δουλειές της σύμφωνα με το Deadline, θα είναι και η μεταφορά του βιβλίου The Silent Wife της συγγραφέως Asa Harrison ...η οποία δυστυχώς δεν μπόρεσε να δει το ντεμπούτο της να δημοσιεύεται αφού απεβίωσε τον περασμένο Απρίλη και το βιβλίο δημοσιεύτηκε τον Ιούνιο.

    Η ιστορία αφορά τη ζωή ενός παντρεμένου ζευγαριού, των Jodi και Todd, με την πρώτη να εργάζεται ως ψυχολόγος μερικής απασχόλησης και τον δεύτερο ως ανακαινιστή.

    Ο Todd μπορεί να παρέχει μια εύπορη και αξιοζήλευτη ζωή με τα χρήματα που βγάζει, όμως ο γάμος του με την Jodi βρίσκεται σε πολύ κακή θέση, στα πρόθυρα της διάλυσης, με τους δυο τους να οδηγούνται στην καταστροφή αφού δεν μπορούν να κάνουν καμία παραχώρηση, ούτε να τηρήσουν υποσχέσεις ο ένας προς τον άλλον.

    Την παραγωγή της ταινίας και τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει αναλάβει η ίδια η Kidman ενώ το βιβλίο λέγεται πως βαδίζει στα χνάρια των Gone Girl και These Things Hidden, διαθέτοντας έντονη ιστορία και καλογραμμένη πλοκή.

    Φαίνεται ενδιαφέρον και θα αναμένουμε νεότερα για κάστινγκ και σκηνοθέτη.


    Kostas Tsokos.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: H Nicole Kidman στη μεταφορά του βιβλίου The Silent Wife Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top