F Thor: The Dark World trailer: Η πιο ολοκληρωμένη ταινία του Thor; - FilmBoy Thor: The Dark World trailer: Η πιο ολοκληρωμένη ταινία του Thor; - FilmBoy
  • Latest News

    Thor: The Dark World trailer: Η πιο ολοκληρωμένη ταινία του Thor;


    Μια αλήθεια για τον πρώτο Thor ήταν πως ελέω Avengers αποτέλεσε ένα βιαστικό prequel...που όπως και ο Captain America, ξεφούσκωνε απότομα από τη μέση και μετά.

    Από την άλλη προσέφερε μια διαφορετική, πιο κοντά σε fantasy, κόμικ αισθητική που δεν βλέπουμε συχνά στον κόσμο των υπερηρωικών μασκοφόρων.

    Με το κλείσιμο του κύκλου της 1ης Marvel Φάσης, τα αναγκαστικά prequel των Avengers έλαβαν τέλος και είναι πλέον μια ευκαιρία να δούμε μια καλή ιστορία σε ένα πιο αυτόνομο sequel που δεν θα αποτελεί απλά ένα βιαστικό origin.

    Και αυτός είναι ο λόγος που περιμένω πολλά από τους νέους Thor και Captain America.

    Για να προχωρήσουμε στο sequel του Thor με υπότιτλο The Dark World (η λέξη "dark" έχει καταντίσει κλισέ για τους τίτλους των πιο πρόσφατων blockbuster), μάς είχε ήδη ψήσει με το πρώτο teaser του Απριλίου και από τότε ήμασταν σε αναμμένα για οποιοδήποτε επερχόμενο υλικό κυκλοφορούσε.


    Σύμφωνα με τη σύνοψη:

    "Το Thor: The Dark World της Marvel συνεχίζει τις περιπέτειες του "Mighty Avenger" στη μεγάλη οθόνη καθώς ο Thor παλεύει για να σώσει την Γη και τα Nine Realms από έναν σκιώδη εχθρό που προϋπήρχε ακόμα και πριν δημιουργηθεί το σύμπαν.

    Καθώς λοιπόν ο Thor προσπαθεί να αποκαταστήσει την τάξη σε ολόκληρο το σύμπαν, μετά τα γεγονότα των Avengers, επιστρέφει μια αρχαία φυλή με αρχηγό τον εκδικητικό Malekith ο οποίος θέλει να βυθίσει ξανά το σύμπαν στο σκοτάδι.

    Αντιμέτωπος με έναν εχθρό που ούτε ο Odin και η Asgard δεν μπορούν να αντέξουν, ο Thor θα πρέπει να ξεκινήσει την πιο επικίνδυνη και προσωπική του διαδρομή μέχρι τώρα, ένα ταξίδι που θα τον επανενώσει με την γήινη Jane Foster και θα τον αναγκάσει να θυσιάσει τα πάντα, για να μας σώσει όλους.
    "

    Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Alan Taylor του Game of Thrones ο οποίος θέλησε να προσδώσει μια λιγότερο φλασάτη προσέγγιση από τον Kenneth Brannagh αν και δεν λείπουν τα αλά "Flash Gordon" στοιχεία της πρώτης ταινίας, με αρκετή επιρροή από Star Wars κυνηγητά και μάχες.

    Στους ρόλους επιστρέφουν κανονικά οι Chris Hemsworth (Thor), Natalie Portman (Jane Foster), Tom Hiddleston (Loki), Anthony Hopkins (Odin), Jaimie Alexander (Sif), Ray Stevenson (Volstagg), Tadanobu Asano (Hogun), Rene Russo (Frigga), Stellan Skarsgaard (Dr Erik Selvig), Idris Elba (Heimdall), Kat Dennings (Darcy Lewis) ενώ ο Zachary Levi αντικαθιστά τον Josh Dallas στο ρόλο του Fandral.

    Όσο για κακούς, αυτή τη φορά έχουμε δύο καινούριους με τον Christopher Eccleston (Amelia, G.I. Joe:
    The Rise of Cobra) ως τον αρχηγό των Dark Elves, Malekith και τον Adewale Akinnuoye-Agbaje (G.I. Joe:The Rise of Cobra) ως Algrim/Kurse.

    Ο Malekith the Accursed όπως είναι το προσωνύμιο του, εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1984 στο The Mighty Thor #344 και πρόκειται για τον άρχοντα των Dark Elves, που διαμένουν στο Svartalfheim, ένα από τα Nine Realms της Asgard.

    Ο Algrim πρωτοεμφανίστηκε στο Thor #347 και ήταν ενά απ΄τα πιο ισχυρά ξωτικά της φυλής των Dark Elves.

    Αρχικά ο Malekith του είχε αναθέσει να σκοτώσει τον Thor, αλλά τελικά προδώθηκε απ" τον Malekith όταν ο τελευταίος προσπάθησε να σκοτώσει τους Thor και Algrim.

    Ενώ επέζησαν και οι δύο, ο Algrim έπαθε αμνησία από την πτώση και μεταμορφώθηκε σε ένα πολύ πιο ισχυρό πλάσμα, με το όνομα Kurse.

    Αυτό που θα περιμένουμε σίγουρα είναι ο Tom Hiddleston να κλέψει και πάλι την παράσταση κρατώντας μας σε αγωνία για το αν τελικά θα προδώσει ή όχι τον αδερφό του, στην ύστατη στιγμή.

    Από κει και πέρα, το trailer δείχνει προς μια πολύ πιο επική και σκοτεινή ταινία και παίζει να είναι το καλύτερο trailer για κόμικ ταινία μετά από αυτό του Man of Steel.

    "The stakes are higher" που λένε και στο χωριό μου και απ' ότι φαίνεται όλοι θα έχουν τον ρόλο τους σε αυτή την ιστορία.

    Μένει να δούμε να θα πρόκειται πράγματι και για καλή ταινία, γιατί μέσα στη χρονιά...μας τα παν κι άλλοι (γκουχ γκουχ Iron Man 3, Star Trek:Into Darkness).

    Προσωπικά πάντως...με έχει καραψήσει...και ίσως αυτή να είναι η πραγματική, επική, πιο ολοκληρωμένη ταινία του Thor που μάς έλειπε να δούμε.

    Και κάτι για το τέλος...η νέα στολή του Thor γαμάει...period!
    Και...λέτε να πεθαίνει η Jane Foster;

    Δείτε παρακάτω το trailer και αφήστε την άποψη σας!


    Kostas Tsokos.



    Thor: The Dark World trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Thor: The Dark World trailer: Η πιο ολοκληρωμένη ταινία του Thor; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top