F Ο θεός του κεραυνού επιστρέφει στο πρώτο trailer του Thor: The Dark World - FilmBoy Ο θεός του κεραυνού επιστρέφει στο πρώτο trailer του Thor: The Dark World - FilmBoy
  • Latest News

    Ο θεός του κεραυνού επιστρέφει στο πρώτο trailer του Thor: The Dark World


    Γράφει ο Αργύρης Σταματόπουλος.

    Ο Thor είχε υποσχεθεί στη Jane ότι θα επέστρεφε στη ‘Midgard’ (στη γη) για χάρη της, αλλά κατά τα γεγονότα των Avengers πέρσι δεν είχε την ευκαιρία.

    Έχει, όμως, άλλη μια ευκαιρία όπως φαίνεται στο πρώτο trailer από το sequel της  ομότιτλης ταινίας του το 2011.

    Με καινούρια Asgardιανή φορεσιά και τα μαλλιά ελαφρώς πιασμένα πίσω, ο θεός του σκανδιναβικού φολκλόρ επιστρέφει για να πάρει την κοπέλα του και να εξερευνήσουν μυστηριώδεις και παράξενους κόσμους.

    Μάχες με απόκοσμα πλάσματα και μια Γη σε κίνδυνο από έναν σκοτεινό εχθρό συνθέτουν το σκηνικό για την νέα αναζήτηση του Thor, η οποία θα τον φέρει με ένα αβάσταχτο δίλλημα.


    Μαζί με τον Chris Hemsworth (Thor) και τη Natalie Portman (Jane Foster), έχουμε επίσης στο cast τους Idris Elba (Heimdall), Christopher Eccleston (Malekith), Ray Stevenson (Volstagg), Zachary Levi (Fandral), Tadanobu Asano (Hogun), ενώ στο trailer βλέπουμε για μια στιγμή και τους Kat Dennings (Darcy Lewis), Rene Russo (Frigga), Jamie Alexander (Lady Sif) και τον απίστευτο ό,τι και να κάνει Anthony Hopkins (Odin).

    Από τους Avengers επιστρέφουν φυσικά ο Stellan Skarsgard (Erik Selvig) και ο Tom Hiddleston (Loki), ο του οποίου τα μαλλιά έχουν μακρύνει αρκετά και μοίαζει περισσότερο με τον Eric Draven (τυχαίο;)

    Δείτε το trailer και πείτε μας τις πρώτες εντυπώσεις σας.


     
    Thor: The Dark World trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο θεός του κεραυνού επιστρέφει στο πρώτο trailer του Thor: The Dark World Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top