F Ετοιμαστείτε για το The Mortal Instruments: City of Bones με δυο αποκαλυπτικά clip - FilmBoy Ετοιμαστείτε για το The Mortal Instruments: City of Bones με δυο αποκαλυπτικά clip - FilmBoy
  • Latest News

    Ετοιμαστείτε για το The Mortal Instruments: City of Bones με δυο αποκαλυπτικά clip


    Η αμερικάνικη πρεμιέρα του νέου teen fantasy franchise Mortal Instruments έκανε πρεμιέρα στην Αμερική στις 21 Αυγούστου και μια βδομάδα αργότερα έρχεται κι από τα μέρη μας.

    Βασισμένο στην μοσχοπουλημένη σειρά της συγγραφέως Cassandra Clare, στη μεταφορά του πρώτου βιβλίου City of Bones θα παρακολουθήσουμε την ιστορία της Clary Fray (Lily Collins, Mirror Mirror), μιας φαινομενικά συνηθισμένης έφηβης που ζει στην σημερινή Νέα Υόρκη και η οποία μετά την απαγωγή και εξαφάνιση της μητέρας της από ένα δαίμονα, θα συνειδητοποιήσει πως ζει σε μια εναλλακτική εκδοχή της Νέας Υόρκης που ονομάζεται Downworld.

    Ο κόσμος αυτός είναι γεμάτος από δαίμονες, μάγους, βαμπίρ, λυκάνθρωπους και άλλα θανατηφόρα πλάσματα ...και κάπου εκεί θα ανακαλύψει πως είναι απόγονος των Shadowhunters, μιας μυστικής σέκτας νεαρών πολεμιστών κατά το ήμισυ αγγέλων, που προστατεύουν τον κόσμο μας από αρχαιοτάτων χρόνων.

    Η Clary θα ενώσει τις δυνάμεις της με τον Jace (Jamie Campbell Bower) και μια ομάδα των Shadowhunters ...και κάπου εκεί καταλαβαίνουμε πως θα παίξει μάχη, ρομάντζο και υπερφυσική ίντριγκα.

    Αυτά ακριβώς μάς υπόσχονται και στα πρώτα κλιπ που θα δείτε παρακάτω, με το πρώτο να είναι το extended 5λεπτο που προβλήθηκε στο Comic Con του San Diego.

    Θυμίζουμε πως σκηνοθετεί ο Harald Swart (Karate Kid, Pink Panther 2) και συμπρωταγωνιστούν οι Robert Sheehan, Kevin Durand, Lena Headey, Jared Harris και Jonathan Rhys Meyers.

    Δείτε παρακάτω τα κλιπάκια και αφήστε γνώμες.

    Υ.Γ.: Μόνο σε μένα θύμισε Resident Evil εκείνο του μεταλλαγμένο δαιμονόσκυλο;


    Kostas Tsokos.





    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ετοιμαστείτε για το The Mortal Instruments: City of Bones με δυο αποκαλυπτικά clip Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top