F Προετοιμάσου για το Elysium με 3 clips, 3 featurettes και το νέο extended trailer - FilmBoy Προετοιμάσου για το Elysium με 3 clips, 3 featurettes και το νέο extended trailer - FilmBoy
  • Latest News

    Προετοιμάσου για το Elysium με 3 clips, 3 featurettes και το νέο extended trailer


    Το Elysium ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει το άνοιγμα του στην Αμερική, αυτή την εβδομάδα.

    Σε μικρό διάστημα (22 Αυγούστου) θα προβληθεί και στα μέρη μας από την Feelgood Entertainment, ενώ αύριο θα έχετε και Filmboy-ικό review από τον Κωνσταντίνο Παναγιώτου.

    Για όσους γυρίσουν από τις διακοπές τους εκείνο το διάστημα και έχουν σκοπό να επισκεφτούν κάποια αίθουσα, ετοιμάσαμε την καθιερωμένη μάζωξη από κλιπάκια, το τελευταίο extended trailer αλλά και δύο featurettes σχετικά με τον κόσμο του Elysium, για να πάτε ψημένοι και καταλλήλως προετοιμασμένοι.

    Οι μέχρι στιγμής κριτικές (που στην Ελλάδα δεν δημοσιεύονται πριν τις 9 Αυγούστου) μιλάνε για μια ταινία ισάξια του District 9 αν και με κάποια προβλήματα στην ιστορία (προβλεψιμότητα χαρακτήρων και καταστάσεων).

    Το μόνο σίγουρο είναι πως για άλλη μια φορά θα θαυμάσουμε την ρεαλιστικά gritty, φουτουριστική άποψη του Blomcamp, με συναρπαστική δράση και πολιτικοκοινωνικές προεκτάσεις.


    Kostas Tsokos.

    Clips







    Extended trailer




    Featurettes



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Προετοιμάσου για το Elysium με 3 clips, 3 featurettes και το νέο extended trailer Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top