F Sadako 3D 2 trailer: Δείτε το με ανοιχτά τηλέφωνα! - FilmBoy Sadako 3D 2 trailer: Δείτε το με ανοιχτά τηλέφωνα! - FilmBoy
  • Latest News

    Sadako 3D 2 trailer: Δείτε το με ανοιχτά τηλέφωνα!


    Πόσοι από εσάς αφήνατε το τηλέφωνο σας να χτυπά και δεν το σηκώνατε, αφού είχατε μόλις δει το Ringu (1998) και φοβόσασταν μήπως είναι η Sadako στην άλλη άκρη της γραμμής;

    Κάτι τέτοιο φαίνεται πως σκέφτηκε να εκμεταλλευτεί η Kadokawa Pictures και είπε να πάει το μύθο που δημιούργησε ο Hideo Nakata σε πιο τεχνολογικά μονοπάτια.

    Έχοντας κυκλοφορήσει το 2012 την πρώτη ταινία Sadako σε 3D με τραγικά αποτελέσματα, ήρθε ο καιρός για το δεύτερο μέρος, μόνο που αυτή τη φορά στο παιχνίδι της "διασκέδασης" μπαίνουν και τα προσωπικά μας αντικείμενα. 


    Ξεχάστε το γνωστό μήνυμα πριν την έναρξη της ταινίας που μας παρακαλούσε να απενεργοποιήσουμε το κινητό μας τηλέφωνο και φέρτε μαζί σας όποια συσκευή διαθέτει 4D τεχνολογία.

    Sadako 3D 2 λοιπόν και ενώ πιο παλιά νόμιζα ότι θα ήταν πρώτοι οι Αμερικανοί που θα ξεφτίλιζαν τον κινηματογράφο, έσκασαν μύτη οι Ιάπωνες και τα κινητά τους. 
    Κάνοντας εγκατάσταση μια δωρεάν εφαρμογή, το κινητό σας προσπαθεί και αυτό να σας τρομάξει, χρησιμοποιώντας δόνηση, ήχο αλλά και ...ηλεκτροσόκ, αν η ταινία είναι τελείως για τα μπάζα.

    Δεν ξέρω και η αλήθεια είναι ότι δεν θα μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, αν ο σκηνοθέτης Tsutomu Hanabusa και οι ηθοποιοί Miori Takimoto, Satomi Ishihara και Koji Seto είναι υπάλληλοι κάποιας εταιρίας κινητής τηλεφωνίας και θα πάρουν ποσοστά αν αυξηθούν οι πωλήσεις των συσκευών που υποστηρίζουν 4D τεχνολογία, μετά της προβολή της ταινίας στις 30 Αυγούστου στην Ιαπωνία.

    Άντε και εις ανώτερα παιδιά και αν δεν πιάσει το κόλπο μπορείτε να προτείνεται στο κοινό, για πιο αληθινή και αυθεντική εμπειρία, να πέσει και αυτό στο πηγάδι που ρίξατε τον κινηματογράφο.

    Για τους κατασκόπους των δυτικών εταιρειών κινητής τηλεφωνίας που θα πάνε να δούνε την "ταινία" ορίστε και το στόρι: 


    Πέντε χρόνια μετά τα γεγονότα του Sadako 3D, μια ψυχολόγος μεγαλώνει την 4χρονη ανιψιά της, καθώς η μητέρα της πέθανε στη γέννα. 
    Το καταραμένο video clip ξαναεμφανίζεται και παράξενα πράγματα αρχίζουν να συμβαίνουν...

    Αναδημοσίευση από Horrorant.


     
    Sadako 3D 2 trailer από Horrorant
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Sadako 3D 2 trailer: Δείτε το με ανοιχτά τηλέφωνα! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top