F Lovelace trailer: Η Amanda Seyfried είναι διάσημη πορνοστάρ - FilmBoy Lovelace trailer: Η Amanda Seyfried είναι διάσημη πορνοστάρ - FilmBoy
  • Latest News

    Lovelace trailer: Η Amanda Seyfried είναι διάσημη πορνοστάρ


    Στο Lovelace των Rob Epstein και Jeffrey Friedman, η Amanda Seyfried υποδύεται την περίφημη πορνοστάρ που τελικά σταμάτησε γρήγορα τη καριέρα της για να γίνει σφοδρή υποστηρικτής της βιομηχανίας.

    Πώς πραγματικά έγινε αυτό, ισχυρίζονται ότι ξέρουν οι Epstein και Friedman, αλλά ποιος ξέρει αν αυτή είναι στ’αλήθεια η πραγματικότητα;

    Η πραγματική Lovelace, γνωστή και ως Linda Susan Boreman, απεβίωσε το 2002, οπότε κανείς δε θα μάθει αν η ταινία λέει τα πράγματα όπως ακριβώς ήταν.

    Το 1972, πριν από το internet και πριν από την έκρηξη του πορνό, η ταινία Deep Throat ήταν ένα φαινόμενο: ήταν η πρώτη κινηματογραφική πορνό ταινία μεγάλου μήκους με σενάριο, με μια ιστορία, κάποια αστεία και μια άγνωστη και καθόλου σταρ, τη Linda Lovelace.

    Δραπετεύοντας από μια αυστηρή θρήσκα οικογένεια, η Linda ανακάλυψε την ελευθερία και την ακριβή ζωή, όταν ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε τον χαρισματικό απατεώνα Chuck Traynor (Peter Sarsgaard).

    H Linda Lovelace έγινε μια διεθνή star, όχι ως αισθησιακή φαντασίωση αλλά ως το όμορφο κορίτσι της διπλανής πόρτας με μια εντυπωσιακή ικανότητα …πεολειξίας.

    Χρησιμοποιώντας την αναγνωρισιμότητά της, η Linda έγινε ενθουσιώδης ομιλήτρια υπέρ της σεξουαλικής ελευθερίας και της ανεμπόδιστης ηδονής.


    Παίζουν ακόμη οι Hank Azaria, Wes Bentley, Adam Brody, James Franco, Robert Patrick, Eric Roberts, Sharon Stone, Chloe Sevigny και Juno Temple.

    Το Lovelace θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 9 Αυγούστου.
    Το trailer κυκλοφόρησε πριν λίγες ώρες.
    Εντυπώσεις;

    Lovelace trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Lovelace trailer: Η Amanda Seyfried είναι διάσημη πορνοστάρ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top