F Hell Baby trailer: Ο Rob Corddry επιτέλους σε πρώτο ρόλο - FilmBoy Hell Baby trailer: Ο Rob Corddry επιτέλους σε πρώτο ρόλο - FilmBoy
  • Latest News

    Hell Baby trailer: Ο Rob Corddry επιτέλους σε πρώτο ρόλο


    Οι comedy-horror ταινίες είναι σίγουρα μια όχι και τόσο εύκολη υπόθεση, καθώς το να πετύχεις την σωστή αναλογία τρόμου και καλών κωμικών σκηνών θέλει και μια αίσθηση του μέτρου, πέρα από όλα τα άλλα.

    Ταινίες όπως The Return of the Living Dead (1985), Shaun of the Dead (2004) και Zombieland (2009) βρήκαν την σωστή αναλογία με πολύ καλά αποτελέσματα. 


    Αντιθέτως, ταινίες τύπου Scary Movie μπορούν να προκαλέσουν πολύ γέλιο μόνο στους παραγωγούς και στους αιθουσάρχες που τσεπώνουν τα λεφτά σας, και τρόμο σε εσάς που νιώθεται να καίγεται το μυαλό σας.

    Το Hell Baby, το trailer του οποίου θα έχετε την ευκαιρία να δείτε παρακάτω, δεν δείχνει να ανήκει σίγουρα στην πρώτη κατηγορία και μάλλον στέκεται κάπου ενδιάμεσα και λίγο πιο κοντά στην δεύτερη. 


    Σε παραγωγή της Darko Entertainment (εταιρεία του σχεδόν εξαφανισμένου Richard Kelly - Donnie Darko, 2001) και σκηνοθεσία/σενάριο των Robert Ben Garant, Thomas Lennon, φαίνεται να προσπαθεί από πλευράς χιούμορ τουλάχιστον.

    Ο Jack (Rob Corddry) και η έγκυος γυναίκα του, Vanessa (Leslie Bibb), ψάχνουν ένα σπίτι για να μεγαλώσουν το παιδί τους και το βρίσκουν, μόνο που πρόκειται για το πιο στοιχειωμένο σπίτι στη Νέα Ορλεάνη. 


    Μόλις η κατάσταση ξεφεύγει τελείως ζητούν τις υπηρεσίες τις πιο έμπειρης ομάδας εξορκιστών που διαθέτει το Βατικανό.

    Οι Garant και Lennon δουλεύουν σχεδόν πάντα μαζί, μετά την κωμική σειρά Reno 911 (2003-2009), με το Night at the Museum (2006) να είναι ό,τι καλύτερο έχουν να επιδείξουν μέχρι τώρα. 


    Όλα αυτά όμως δεν θα έχουν καμία σημασία, γιατί μόλις βγει το νέο Baywatch που ετοιμάζουν, με Pamela Anderson και David Hasselhoff, θα γελάνε και οι πέτρες.

    Από το καστ ξεχωρίζει (όχι μόνο λόγω εμφάνισης) η Leslie Bibb (Iron Man, Law Abiding Citizen), που φαίνεται να το διασκεδάζει και εκτός του Rob Corddry παίζουν και οι: Keegan Michael Key, Riki Lindhome, Paul Scheer, Rob Huebel, Robert Ben Garant και Thomas Lennon.

    H πρεμιέρα του Hell Baby έγινε στις 20 Ιανουαρίου 2013 στο Sundance Film Festival, με μέτριες κριτικές και ανοίγει στις κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ στις 6 Σεπτεμβρίου.


    Κώστας Κίτσιος.


    Hell Baby trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Hell Baby trailer: Ο Rob Corddry επιτέλους σε πρώτο ρόλο Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top