F Το Horrorant Film Festival 'Fright Nights' ανοίγει και επίσημα για συμμετοχές! - FilmBoy Το Horrorant Film Festival 'Fright Nights' ανοίγει και επίσημα για συμμετοχές! - FilmBoy
  • Latest News

    Το Horrorant Film Festival 'Fright Nights' ανοίγει και επίσημα για συμμετοχές!


    Στη καρδιά μιας εποχής κατά την οποία η χώρα μας ταλαιπωρείται από μια κατάσταση υπερβολικά δύσκολη για να την αντέξει κανείς, ξεκινάμε ένα μεγάλο εγχείρημα για τους φίλους του σινεμά.

    Το Horrorant Film Festival ‘Fright Nights’  από σήμερα και επίσημα δέχεται συμμετοχές για το διαγωνιστικό τμήμα του, full length features και short films.

    Ταινίες που κινούνται στο χώρο του τρόμου γενικά, με όλα τα υπο-είδη που τον αποτελούν:  Horror, Supernatural, Animation, Crime, Thriller, Suspense, Cult, Bizarre, Experimental, Documentary, Dark comedy …οι επιλογές είναι ατελείωτες.

    Οι δημιουργοί και τα sales studio γνωρίζουν πώς να μας βρουν – μέσω FilmFestivalLife, Big List of Horror Film Festivals και σύντομα μέσω των μεγαλύτερων ξένων horror sites.

    Από εδώ όμως, απευθύνομαι στους έλληνες δημιουργούς, οι οποίοι μπορούν να επικοινωνούν με τα email του φεστιβάλ (info@horrorant.com) ή να κάνουν απευθείας submit τη ταινία τους στο submit@horrorant.com, αφού πρώτα συμπληρώσουν τη submission form.

    Παρά το γεγονός ότι αυτό είναι το πρώτο μας φεστιβάλ, ο πήχης είναι ψηλά.
    Θα γίνει μεγάλη προσπάθεια να φέρουμε ταινίες πρώτης προβολής, ταινίες που συζητάμε όλο το χρόνο οι φίλοι του σινεμά, ταινίες σημαντικές, ταινίες καλές.

    Μετά την εμπειρία της FilmBoy Pictures, εγώ προσωπικά υπόσχομαι να φέρουμε σημαντικές ταινίες που θα ανεβάσουν το prestige του φεστιβάλ από τη πρώτη κιόλας χρονιά.

    Κατανοώ ότι αυτή είναι μια δύσκολη αποστολή, ειδικά από την στιγμή που η Ελλάδα δεν είναι δα και ο top προορισμός τρόμου, εδώ και πολλά χρόνια.

    Φυσικά δεν θα καταφέρουμε να φέρουμε το 100% των επιλογών μας, αλλά αυτό που θα δείτε το Μάρτη του 2014 ελπίζω να σας ενθουσιάσει.

    Μείνετε συντονισμένοι στο Horrorant.
    Εκεί θα ανακοινώνονται όλα όσα συμβαίνουν, όλες οι συμφωνίες που κλείνουμε, οι ταινίες που εξασφαλίζουμε, οι εκπλήξεις που ετοιμάζουμε.

    Και μη ξεχνάτε.
    Το Horrorant Film Festival ‘Fright Nights’ θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 13-19 Μαρτίου, αλλά και στη Θεσσαλονίκη λίγες μέρες αργότερα (ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί).

    Το σινεμά τρόμου έχει το δικό του φεστιβάλ στη χώρα μας.
    Εσείς θα το χάσετε;

    Κωνσταντίνος Χατζηπαπάς
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το Horrorant Film Festival 'Fright Nights' ανοίγει και επίσημα για συμμετοχές! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top