F Austenland trailer: Η Keri Russell ερωτεύεται στον κόσμο της Jane Austen - FilmBoy Austenland trailer: Η Keri Russell ερωτεύεται στον κόσμο της Jane Austen - FilmBoy
  • Latest News

    Austenland trailer: Η Keri Russell ερωτεύεται στον κόσμο της Jane Austen


    Τα περίτεχνα τελετουργικά φλερτ στην Αγγλία της Jane Austen, της δημοφιλούς και πολυδιαβασμένης μυθιστοριογράφου του 18ου αιώνα, καμία ομοιότητα δεν έχουν από τα …καμάκια του σήμερα, ωστόσο είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πολλές σύγχρονες ρομαντικές γυναίκες θα ήθελαν να γνωρίσουν τον δικό τους κο Ντάρσυ (από το Pride & Prejudice). 

    Στη ρομαντική κομεντί Austenland, μία φανατική θαυμάστρια έχει την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό.

    Η Keri Russell πρωταγωνιστεί ως Jane Hayes, η οποία θα κάνει ένα ταξίδι σε ένα θέρετρο με θέμα την Austen – αναπαριστώντας την εποχή, κομπλέ με κοστούμια, δραστηριότητες της εποχής, ακόμη και όμορφους μνηστήρες (που τους υποδύονται πληρωμένοι κομπάρσοι).

    Αλλά η εμπειρία της δεν είναι αυτό που φανταζόταν, και στην απομυθοποίηση του κόσμου αυτού θα βρεθεί να έλκεται ερωτικά από τον ‘άσχετο’ Martin (Bret McKenzie).

    Παίζουν ακόμη ο JJ Field, η Jennifer Coolidge και η Georgia King.

    Το Austenland είναι το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Jerusha Hess και η πρώτη ταινία στην οποία κάνει τη παραγωγή η Stephanie Meyer χωρίς να βασίζεται σε δικό της βιβλίο.

    Προβλήθηκε στο Sundance και θα βγει στις ΗΠΑ στις 16 Αυγούστου.
    Δείτε το trailer που κυκλοφόρησε και αφήστε τα σχόλιά σας.





    Austenland trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Austenland trailer: Η Keri Russell ερωτεύεται στον κόσμο της Jane Austen Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top