F Τα πρώτα δύο κλιπάκια για το World War Z‏ - FilmBoy Τα πρώτα δύο κλιπάκια για το World War Z‏ - FilmBoy
  • Latest News

    Τα πρώτα δύο κλιπάκια για το World War Z‏


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Φτάσαμε και στον Ιούνιο και πέρα από το After Earth που έφαγε κιόλας τα μούτρα του στο αμερικάνικο box office και τον πολυαναμενόμενο "Άνθρωπο από Ατσάλι", θα πάρει σειρά και ο Παγκόσμιος Πόλεμος Ζ με τον Brad Pitt.

    Βασισμένη στο ομώνυμο best seller του 2006 από τον Max Brooks, η ταινία ακολουθεί τον Brad Pitt ως Gerry Lane, πρώην ερευνητή των Ηνωμένων Εθνών που έχει ως αποστολή να ταξιδέψει ανά τον κόσμο, ώστε να σώσει εκατομμύρια ανθρώπους από έναν ιό που έχει γεμίσει κάθε άκρη της Γης με ζόμπι.

    Θα γνωρίζετε ήδη πως το μεταποκαλυπτικό zombie film του Marc Forster, γυρισμένο σε Μάλτα, Γλασκώβη και Βουδαπέστη, συνάντησε αρκετές καθυστερήσεις (η αρχική ημερομηνία ήταν για Δεκέμβρη του 2012) λόγω επανεγγραφής της τρίτης πράξης του σεναρίου, που οδήγησαν σε επιπλέον γυρίσματα στη Βουδαπέστη.

    Τελικά, όλα βρήκαν το δρόμο τους και μεις το αναμένουμε στα τέλη αυτού του μήνα...




    Επ'ευκαιρίας αυτού, κυκλοφόρησαν και τα πρώτα δύο κλιπάκια τα οποία θα δείτε παρακάτω, αν και δεν αποκαλύπτουν πολλά.

    Μέχρι στιγμής, η ταινία του Marc Foster (Finding Neverland, 007: Quantum of Solace, Stranger Than Fiction) ακούγεται πως δεν έχει καμία σχέση με το βιβλίο του Brooks (το οποίο εκτυλίσσεται δέκα χρόνια μετά το ξέσπασμα του ιού) αλλά πως βλέπεται άνετα ως ένα αξιόλογο action zombie flick.

    Τα κλιπάκια δεν δείχνουν και πολλά στα μόλις 45-50 δευτερόλεπτα τους και αποτελούν περισσότερο κομμάτια σκηνών από τα trailer (εδώ και εδώ)..

    Όμως κάτι μου λέει πως εδώ θα δούμε τις πιο σφιχτές, πνιγηρές σκηνές καταστροφών και πανικόβλητου πλήθους, από την εποχή του πρώτου μισού του War of The Worlds.

    Το World War Z κυκλοφορεί 21 Ιουνίου στην Αμερική και 27 στις ελληνικές αίθουσες από την UIP ενώ θα σηματοδοτήσει και την επίσημη έναρξη του φετινού 35ου Κινηματογραφικού Φεστιβάλ της Μόσχας στις 20 Ιουνίου.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Τα πρώτα δύο κλιπάκια για το World War Z‏ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top