F TV spots, clips και featurette από τα γυρίσματα του Man of Steel - FilmBoy TV spots, clips και featurette από τα γυρίσματα του Man of Steel - FilmBoy
  • Latest News

    TV spots, clips και featurette από τα γυρίσματα του Man of Steel


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Είναι ο τελευταίος γιος του Krypton με 75 χρόνια κόμικ προϊστορίας και 35 κινηματογραφικής.

    Κι όμως ...είναι η πρώτη του φορά που θα υποστεί reboot και μόλις η δεύτερη που σκοπεύει να καθιερωθεί ως franchise μετά το late sequel στις πρώτες δύο ταινίες, του Superman Returns.

    Η πρεμιέρα σπάει ήδη τα ταμεία στην Αμερική και τον υπόλοιπο κόσμο εδώ και μια βδομάδα και σε μας έφτασε πιο γρήγορα από σφαίρα, ατμομηχανή κλπ κλπ την περασμένη Πέμπτη 20 Ιουνίου.

    Για τους αχόρταγους λοιπόν, μαζέψαμε ξανά ότι πρόσφατο υλικό κυκλοφόρησε τον τελευταίο μήνα, για να χορτάσουν οι οφθαλμοί σας δράμα, παραμύθι και υπερηρωικά κατορθώματα.




    Αρχικά έχουμε μόλις ...6 (!) σποτάκια, με λίγο διαφορετικό footage στο καθένα.














     

    Στη συνέχεια ακολουθούν δύο κλιπάκια εστιασμένα στη Lois, το κράξιμο που τρώει από τον Perry White (Lawrence Fishburne) και την συνάντηση της με τον Superman (από απόσπασμα εκπομπής του Jimmy Kimmel).





     

    Φινάλε με δύο featurettes από τα παρασκήνια, το ένα εστιασμένο στο χαμό της Smallville και το άλλο στα 13 λεπτά, αφιερωμένο σε όλους τους τομείς της ταινίας.





    Και για όσους δεν χορτάσατε με όλα τα παραπάνω, ρίξτε μια ματιά και στο τελευταίο κάργα επικό και θεοσκότεινο "Nokia Exclusive" trailer.




    Με αυτά και μ'αυτά πάλι bonus dvd section το έφτασα το post!


    Για τα υπόλοιπα ...διαβάστε ξανά τα review του Παναγιώτου και το δικό μου.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: TV spots, clips και featurette από τα γυρίσματα του Man of Steel Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top