F Νέο trailer του ελληνικού fantasy The Dragonphoenix Chronicles: Indomitable - FilmBoy Νέο trailer του ελληνικού fantasy The Dragonphoenix Chronicles: Indomitable - FilmBoy
  • Latest News

    Νέο trailer του ελληνικού fantasy The Dragonphoenix Chronicles: Indomitable


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Φαντάζομαι θα θυμάστε τον χαμό που έγινε 10 μήνες πριν με το Indomitable.

    Tο πρώτο teaser trailer για το οποίο γράφαμε τον περασμένο Αύγουστο, είχε προκαλέσει αρκετά σχόλια και ξεκατίνιασμα, για κάτι που όχι μόνο δεν έχουμε δει ακόμα για να κρίνουμε, αλλά θα χρειαζόταν την αμέριστη υποστήριξη όλων από τη στιγμή που αποτελεί ελληνική προσπάθεια.

    Πίσω απ'όλα αυτά, κρύβεται για άλλη μια φορά η βραβευμένη, ανεξάρτητη κινηματογραφική ομάδα Underworld Films και θυμίζουμε πως:

    "Το Indomitable είναι βασισμένο στο ελληνικό fantasy comic "Dragonphoenix Chronicles" (εκδ. Ψυχής Τα Λαμπυρίσματα) και η ιστορία του διαδραματίζεται 200 χρόνια μετά τα γεγονότα του κόμικ...




    Ο φανταστικός κόσμος του Έλεμπρος, βρίσκεται υπό την κυβέρνηση της  πανίσχυρης Dragonphoenix Empire.

    Ο Ντράγκαρ είναι ένας βάρβαρος πολεμιστής που έχει πιαστεί αιχμάλωτος από τον έμπορο σκλάβων Φλάβιο και για 4 χρόνια είναι αναγκασμένος να συμμετέχει σε βάναυσους αγώνες, μέσα σε λάκκους και όλα αυτά για το χρήμα και την ευχαρίστηση.

    Η μοίρα θα φέρει τον Ντράγκαρ για άλλη μια φορά κοντά στην πατρίδα του, όταν ο Φλάβιος θα τον οδηγήσει στον αυτοκρατορικό στρατηγό Ακιλόνιο για να συμμετάσχει σε μονομαχίες προς εορτασμό των γενεθλίων της κόρης του, Βαλέριας.

    Όμως ο νους του Ντράγκαρ είναι συνεχώς στην γυναίκα του Μπρέννα που έχει να την δει 4 χρόνια.
    Μόλις του παρουσιάζεται η ευκαιρία για απόδραση, παίρνει μαζί του τη κόρη του Ακιλόνιου ως όμηρο.

    Εξοργισμένος με την απαγωγή της κόρης του, ο Ακιλόνιος θα προσπαθήσει να τους εντοπίσει πάση θυσία ...και το κυνήγι αρχίζει.

    Ο Ντράγκαρ όμως, είναι αποφασισμένος να γυρίσει στην γυναίκα του και δεν θα τον γονατίσει κανένας κίνδυνος ή δυσκολία.

    Γιατί είναι ...ΑΔΑΜΑΣΤΟΣ! (Indomitable).
    '"

    Στον ρόλο του πρωταγωνιστή βρίσκεται ο ίδιος ο δημιουργός του κόμικ Γιάννης Ρουμπούλιας, με σκηνοθέτη/σεναριογράφο τον Θάνο Κερμίτση ενώ στους υπόλοιπους ρόλους θα συναντήσουμε τους Κωνσταντίνα Γεωργαντά, Κυριάκο Κορογιάννη, Γεωργία Γιαννακούδη, Γιώργο Μπούγο, 'Αρη Καπλανίδη, Κωνσταντίνα Τάτση αλλά και τον Μελέτη Γεωργιάδη (Το Κακό και Το Κακό Στην Εποχή των Ηρώων) στον ρόλο του Ακιλόνιου.

    Για άλλη μια φορά, αξίζει να επισημάνουμε πως πρόκειται για την πρώτη ελληνική ταινία φαντασίας, βασισμένη σε ελληνικό comic και την πρώτη ελληνική ταινία μεγάλου μήκους που έχει χρηματοδοτηθεί απο το κοινό, μέσω της διεθνούς χρηματοδοτικής πλατφόρμας Indiegogo ενώ η Arma Hellas, ανέλαβε εξ ολοκλήρου την χορογραφία στις σκηνές δράσης και δάνεισε κοστούμια και μεσαιωνικά όπλα για τις ανάγκες της παραγωγής.

    Τα γυρίσματα συνεχίζονται κανονικά και μεις αναμένουμε νεότερα και ημερομηνία κυκλοφορίας (πιθανότατα πάει για το 2014).

    Μέχρι τότε, δείτε παρακάτω το γεμάτο δράση και δράμα τελευταίο trailer, το οποίο κυκλοφόρησε τον προηγούμενο μήνα και δείχνει σημαντικά βελτιωμένο και αφήστε γνώμες.

    Για περισσότερα τσεκάρετε ξανά στις παρακάτω σελίδες: http://www.indomitablemovie.com/
    http://www.underworldfilms.gr/
    https://www.facebook.com/Indomitable




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Νέο trailer του ελληνικού fantasy The Dragonphoenix Chronicles: Indomitable Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top