F ΤΟ ΚΑΚΟ - ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ - FilmBoy ΤΟ ΚΑΚΟ - ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ - FilmBoy
  • Latest News

    ΤΟ ΚΑΚΟ - ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ


    Όσοι πήγαν να δουν το Terminator:Salvation από τον Ιούνιο και μετά, και μόνο όσοι μπήκαν στην αίθουσα πριν σβήσουν όλα τα φώτα, θα είδαν το teaser της πρώτης αξιόλογης ελληνικής ταινίας τρόμου, η οποία παραδόξως είναι sequel.

    Το Κακό Στην Εποχή Των Ηρώων είναι η δεύτερη προσπάθεια της Ekso Productions να μας τρομάξει ελληνικά, μετά Το Κακό το 2005 που χωρίς διαφήμιση, μικρή διανομή και χωρίς κράχτες δεν το πήρανε πολλοί χαμπάρι.
    Τα πράγματα τώρα είναι αλλιώς.

    Με ένα cast φοβερό και τρομερό, με ο,τι καλύτερο ...αντρικό-νεανικό κυκλοφορεί στην Ελλάδα αλλά και με τον Billy Zane ως international πινελιά, αυτή τη φορά η ταινία του Γιώργου Νούσια έχει φανερό στόχο την εισπρακτική επιτυχία.
    Ακούστε ονόματα: Γιάννης Τσιμιτσελης, Αντρέας Κοντοπουλος, Ορφέας και Ντίνος Αυγουστιδης, Ιωάννα Παππά, Γιώργος Χρανιωτης, Αποστόλης Τοτσικας, και πολλοί άλλοι.

    Είναι πολλοί οι ηθοποιοί, αλλά όχι περισσότεροι από τους δεκάδες κομπάρσους, τους οποίους η παραγωγή μέσω του blog της ταινίας καλούσε ένα μήνα πριν τα γυρίσματα σε γνωστά μέρη της Αθήνας, σαν αγγελία, να βαφτούν με κέτσαπ και να κάνουν τα ζόμπι!
    Όπως έμαθα, είχε μεγάλη απήχηση αλλά δυστυχώς δεν το πρόλαβα αλλιώς θα με βλέπατε κι εμένα στη παρθενική μου εμφάνιση στο μεγάλο πανί! 
    Μη γελάτε, έτσι ξεκινούν οι καριέρες...

    Η υπόθεση είναι απλή. Το κακό ζωντανεύει τους Αθηναίους σαν ζόμπι που διψούν για αίμα. Πριν 2.800 χρόνια είχε γίνει το ίδιο αλλά το κακό νικήθηκε από τους αρχαίους Έλληνες.
    ...Μεταξύ μας, δεν έχω την ίδια σιγουριά για τους Νεοέλληνες.       
    Μην νομίζετε πάντως ότι αστειεύονται τα παλικάρια.
    Όπως θα δείτε, η ταινία είναι ακραίο splatter με ποοολυ αίμα και ποοολυ ουρλιαχτό, αλλά και εφέ του τύπου τρεχα-σφαιρα-δε-με-φτανεις που (αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος από τη παραγωγή) μάλλον έχει σχέση και με την Red One νέα ψηφιακή κάμερα, την οποία με τόσο καμάρι έχει στη πρώτη σελίδα του site της η Ekso Productions.

    Η μόνη ένσταση που έχω είναι το trailer που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο και που φωνάζει ‘Θέλω να πάω ταμείο’!
    Η εναρκτήρια σκηνή του εμπορικού Τσιμιτσελη είναι το μισό trailer, άσχετα αν είναι η μοναδική σκηνή του και άσχετα αν οι ατάκες του είναι για το Safe Sex.
    Το υπόλοιπο είναι απαρίθμηση του cast και μια επίδειξη του εφέ που σας είπα πιο πάνω με τη σφαίρα.
    Α, και κάποια ελάχιστα και αστραπιαία πιτσιλισμένα πλανακια.
    Δε πειράζει, κατανοητό, πρέπει να βγάλουν και τα έξοδα τους τα παιδιά.

    Η πρεμιέρα της ταινίας θα γίνει στις Νύχτες Πρεμιέρας στις 25 Σεπτέμβρη και την 1η του Οκτώβρη θα κατακλύσει τις ελληνικές αίθουσες (το ελπίζουμε).

    Δείτε το trailer μέσω youtube δυστυχώς, αν και ζήτησα να μου στείλουν κάτι διαφορετικό μάλλον δε στάθηκε δυνατό.  
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΤΟ ΚΑΚΟ - ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top