F Ο Liam Hemsworth στο cast του Cut Bank, από τον σκηνοθέτη του Mad Men - FilmBoy Ο Liam Hemsworth στο cast του Cut Bank, από τον σκηνοθέτη του Mad Men - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Liam Hemsworth στο cast του Cut Bank, από τον σκηνοθέτη του Mad Men


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Ο αδερφός του Chris "Thor" Hemsworth φαίνεται να κερδίζει όλο και περισσότερους πόντους στα σχέδια των κινηματογραφικών παραγωγών.

    Μετά τους μικρούς ρόλους στα Hunger Games (αναμένουμε και το sequel) και Expendables 2 ετοιμάζεται να συμπρωταγωνιστήσει με τους Harrison Ford και Gary Oldman στο Paranoia (δες εδώ το trailer)...και όχι μόνο.

    Η Kilburn Media μόλις ανακοίνωσε πως θα ξεκινήσει η παραγωγή του Cut Bank, ενός θρίλερ από τον τηλεοπτικό Matt Shakman (Mad Men, Six Feet Under).

    Στο Cut Bank θα βρεθεί πάλι δίπλα σε ηχηρά ονόματα όπως οι John Malkovich, Billy Bob Thornton αλλά και τους Teresa Palmer, Bruce Dern, Oliver Platt και Michael Stuhlbarg.


    To σενάριο της ταινίας ..


    ...είναι του Roberto Patino ("Sons of Anarchy") και προήλθε από την λεγόμενη "Black List" των σεναρίων που είχαν ξεμείνει χωρίς να αξιοποιηθούν.

    Η υπόθεση του αφορά τον 25χρονο Dwayne McLaren, έναν πρώην αθλητή που δουλεύει πλέον μηχανικός και ονειρεύεται να αποδράσει από την Cut Bank, την πιο κρύα πόλη της Αμερικής που βρίσκεται στην Montana.

    Οι προσπάθειες του όμως να φύγει από εκεί, θα προκαλέσουν μια σειρά από θανατηφόρα γεγονότα που θα αλλάξουν τη ζωή του και τον χαρακτήρα της πόλης του για πάντα.

    Η παραγωγή είναι των Laura Rister (Lovelace, Margin Call), του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη-παραγωγού Edward Zwick (Shakespeare in Love, The Last Samurai) και των Dan Cohen, Mickey Barold, ενώ η εταιρεία παραγωγής αναφέρει πως το σενάριο είναι συναρπαστικό, σκοτεινά κωμικό και με απίστευτα εκφραστική γραφή.

    Η κύρια φωτογραφία ξεκίνησε ήδη μέσα στο μήνα στον Καναδά και η κυκλοφορία του αναμένεται για το 2014.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Liam Hemsworth στο cast του Cut Bank, από τον σκηνοθέτη του Mad Men Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top