F Ο Johnny Depp αποχωρεί από το Black Mass του Barry Levinson‏ - FilmBoy Ο Johnny Depp αποχωρεί από το Black Mass του Barry Levinson‏ - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Johnny Depp αποχωρεί από το Black Mass του Barry Levinson‏


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Φαντάζομαι άλλοι (ή μήπως ...άλλες) δεν θα τον έχετε χορτάσει και κάποιοι θα έχετε μπουχτίσει από την συνεχή παρουσία του.

    Γεγονός είναι πως με τόσες ταινίες στα σκαριά (The Lone Ranger, Transcendence, Into The Woods και οι 5οι Πειρατές), θα παρουσιαζόταν κάποια στιγμή εμπόδιο στην ανάληψη ενός ακόμα ρόλου και ...περίπου έτσι έγινε.

    Κάποια ρεπορτάζ είχαν αρχίσει ήδη να το αναφέρουν και τελικά το επιβεβαίωσε το Hollywood Reporter πως ο ...Γιαννάκης ο Depp, αποχωρεί από το Black Mass στο οποίο θα ερμήνευε το ρόλο του αρχιμαφιόζου της Βοστόνης Whitey Bulger.

    Για να λέμε την αλήθεια όμως, το πρόβλημα δεν ήταν το πρόγραμμα του ηθοποιού ...



    ...αλλά οικονομικές διαφορές στην αμοιβή του.

    Η ταινία του Barry Levinson (The Bay, What Just Happened) δεν πούλησε και ιδιαίτερα στο φεστιβάλ των Καννών, έτσι οι εταιρείες παραγωγής Cross Creek και Exclusive Media άρχισαν να ψάχνουν τρόπους για να μειώσουν το μπάτζετ στα $60 εκατομμύρια.

    Ένας από  αυτούς τους τρόπους ήταν να μειωθεί η συνηθισμένη αμοιβή του Johnny Depp από την κανονική του των $20 εκατομμυρίων τουλάχιστον στα μισά, προκειμένου να γίνει πιο εύκολη η δουλειά για την ανεξάρτητη παραγωγή του Levinson.

    Αυτό φαίνεται πως δεν βρήκε σύμφωνη την πλευρά του ηθοποιού και έτσι αποχώρησε από το πρότζεκτ, στο οποίο θα συμπρωταγωνιστούσε με τον Joel Edgerton (The Great Gatsby, Warrior).


    Ο Αυστραλός ηθοποιός θα υποδυθεί τον πράκτορα του FBI John Connolly, με τον οποίο ο χαρακτήρας του Depp (Bulger) είχε στενούς δεσμούς.

    Αναμένουμε ποιον ηθοποιό θα σκεφτούν για να αντικαταστήσουν τον Depp στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

    Αν το ένα από τα δύο ονόματα έπρεπε να είναι τρανταχτό, δεν θα είναι εύκολο να βρουν κάποιον με φθηνότερη αμοιβή.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Johnny Depp αποχωρεί από το Black Mass του Barry Levinson‏ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top