F Το πείσμα του Niki Lauda στο trailer του Rush του Ron Howard - FilmBoy Το πείσμα του Niki Lauda στο trailer του Rush του Ron Howard - FilmBoy
  • Latest News

    Το πείσμα του Niki Lauda στο trailer του Rush του Ron Howard


    Το 1976, ο θρυλικός οδηγός της Formula 1, Niki Lauda ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με το θάνατο, όταν το όχημά του τυλίχθηκε στις φλόγες μετά από μια σύγκρουση.

    Παρά την ταλαιπωρία και τα σοβαρά εγκαύματα (συμπεριλαμβανομένης της απώλειας των βλεφάρων του), ο Lauda επέλεξε να επιστρέψει στην πίστα μόλις έξι εβδομάδες αργότερα, για να ανταγωνιστεί τον Άγγλο αντίπαλό του, James Hunt.

    Αυτή η εκπληκτική αληθινή ιστορία αποτελεί τη βάση της νέας ταινίας του Ron Howard, το Rush, σε σενάριο του Peter Morgan του Frost / Nixon


    Στο ρόλο του Lauda ο Daniel Brühl και σε αυτόν του Hunt ο Chris Hemsworth, ενώ μαζί τους παίζουν και οι Natalie Dormer και Olivia Wilde.

    O Ron Howard εμπιστεύεται τα ιστορικά δράματα στη καριέρα του...



    Από το Apollo 13 μέχρι το Cinderella Man, ο σκηνοθέτης έχει δείξει μια δεξιοτεχνία στο δράμα και ενθουσιασμό στις αληθινές ιστορίες.

    Ωστόσο, έχει επίσης κατηγορηθεί για διαστρέβλωση των γεγονότων που θέλει να απεικονίσει, όπως για παράδειγμα την αλλαγή του Max Baer σε ψυχοπαθή στο Cinderella Man, για να τον κάνει έναν τυπικό villain.

    Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα αλλάξει αυτή τη φορά ο Howard την ιστορία του Niki Lauda στο Rush.

    Δείτε το trailer στη συνέχεια.

    Rush trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το πείσμα του Niki Lauda στο trailer του Rush του Ron Howard Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top