F Horror review: Room 237, Homeland (season 2), Dark Feed, Carrie (1976) - FilmBoy Horror review: Room 237, Homeland (season 2), Dark Feed, Carrie (1976) - FilmBoy
  • Latest News

    Horror review: Room 237, Homeland (season 2), Dark Feed, Carrie (1976)

    Από τότε που τα επεισόδια του Horror Trailer Park απέκτησαν καθημερινή 'εκπομπή' στο νέο μέλος του FilmBoy Network, το FilmBoy συνεχίζει κάθε βδομάδα να παρουσιάζει τα τέσσερα σπουδαιότερα review ταινιών τρόμου, όπως αυτά παρουσιάστηκαν στο Horrorant. 


    Room 237 review

    Παρότι ανήκω στο κλάμπ με τους φανατικούς θαυμαστές του Stanley Kubrick, το The Shining δεν βρίσκεται στη λίστα με τις αγαπημένες μου ταινίες του θρυλικού σκηνοθέτη.

    Αυτό φυσικά δεν λέει κάτι για την ποιότητά της.
    Το The Shining, που κυκλοφόρησε το 1980 και βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Stephen King, απαιτεί, όπως πολλές άλλες από τη φιλμογραφία του σκηνοθέτη, συζήτηση και ανάλυση προκειμένου να καταλάβεις όσο το δυνατόν περισσότερα για το ποιο είναι το μήνυμα ή ο συμβολισμός της ιστορίας.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.



    Homeland (season 2) review

    Όπως έχω ξαναγράψει, το Homeland είναι η σειρά που πρέπει να δει κάθε «τηλεορασάκιας» που σέβεται τον εαυτό  του, αλλά και οποιοσδήποτε  διψά για κάτι ποιοτικό και ψυχαγωγικό ταυτόχρονα!

    Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός πως η αμερικανική TV αποτελεί το νέο κινηματογράφο και όποιος δεν το έχει καταλάβει ακόμα, πραγματικά έχει χάσει… επεισόδια!
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.




    Dark Feed review

    Μολονότι καταλαβαίνω το ρόλο του marketing μιας ταινίας και την ανάγκη να χρησιμοποιηθεί οποιοδήποτε credit μπορεί να φανεί εμπορικό ή έστω να προκαλέσει ενδιαφέρον στο ευρύ κοινό, μερικές φορές αδυνατώ να μπω στη λογική τους.

    Πριν λίγα χρόνια, οι Shawn και Mike Rasmussen βρέθηκαν στην ευχάριστη θέση να δώσουν το σενάριό τους σε έναν θρυλικό σκηνοθέτη, τον ‘πολύ’ John Carpenter, για να το χρησιμοποιήσει στη νέα του ταινία, The Ward.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.



    Classics: Carrie (1976)

    Είμαι ‘the biggest fan of Brian De Palma’.

    Ίσως να είμαι και ο μοναδικός άνθρωπος στο πλανήτη που λάτρεψε ακόμα και το Rising Cain, και όπως έγραφα στις Ταινίες που Αδικήθηκαν, ‘…τον θεωρώ τον ‘Μέσι των σκηνοθετών’, έναν βιρτουόζο της κινηματογράφησης και από τους ελάχιστους που μπορεί να κάνει μαγικά με την κάμερα και όχι απλώς να σκηνοθετήσει.’

    Από τις πολλές απίστευτες ταινίες του, το Carrie κρατάει ιδιαίτερη θέση στη καριέρα του, καθώς ήταν και η πρώτη ουσιαστικά επιτυχία του.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.





    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Horror review: Room 237, Homeland (season 2), Dark Feed, Carrie (1976) Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top