F Το trailer του Disconnect θα σας κάνει να τρομάξετε με τον κόσμο του Διαδικτύου - FilmBoy Το trailer του Disconnect θα σας κάνει να τρομάξετε με τον κόσμο του Διαδικτύου - FilmBoy
  • Latest News

    Το trailer του Disconnect θα σας κάνει να τρομάξετε με τον κόσμο του Διαδικτύου


    Λογικά και αφού διαβάζετε αυτό το άρθρο τώρα, δε θα σας τρομάζει τόσο πολύ ο κόσμος του internet, αλλά αυτός φαίνεται να είναι ο σκοπός του Henry Alex Rubin με το νέο του θρίλερ Disconnect.

    Εκεί, ο κόσμος της τεχνολογίας είναι ένας φαύλος κόσμος, γεμάτος κακούς ανθρώπους που προσπαθούν να σου κάνουν κακά πράγματα.

    Το trailer που κυκλοφόρησε δείχνει το Disconnect σαν αυτές τις ταινίες με αλληλοσυνδεόμενες ιστορίες - στη συγκεκριμένη περίπτωση μια ομάδα ανθρώπων που συνδέονται μέσω των δραστηριοτήτων τους στο Διαδίκτυο.

    Το παιδί που Jason Bateman εξαπατείται από το παιδί του Frank Grillo, του οποίου ο χαρακτήρας είναι αστυνομικός που βοηθάει ένα ζευγάρι (Alexander Skarsgard και Paula Patton), των οποίων η ταυτότητα και τα στοιχεία έχουν βγει online, και ούτω καθεξής.

    Αν υπάρχει κάτι κακό που μπορεί να σας συμβεί στο Διαδίκτυο, το Disconnect το κάνει υποιστορία.
    Disconnect now!



    Disconnect trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το trailer του Disconnect θα σας κάνει να τρομάξετε με τον κόσμο του Διαδικτύου Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top