F Η Christina Hendricks στη μεταφορά του βιβλίου A Book of Common Prayer‏ - FilmBoy Η Christina Hendricks στη μεταφορά του βιβλίου A Book of Common Prayer‏ - FilmBoy
  • Latest News

    Η Christina Hendricks στη μεταφορά του βιβλίου A Book of Common Prayer‏


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Η όμορφη και χυμώδης κοκκινομάλλα ηθοποιός, που έγινε γνωστή από τη σειρά Mad Men και την ταινία Drive, ετοιμάζει τα επόμενα σχέδια της.

    Σύμφωνα με το Variety, θα πρωταγωνιστήσει στην μεταφορά του βιβλίου A Book of Common Prayer (1977) από την συγγραφέα Joan Didion, την σκηνοθεσία του οποίου θα αναλάβει ο σκηνοθέτης-ηθοποιός Campbell Scott (ο μπαμπάς του μικρού Peter Parker στο Amazing Spiderman).

    Η υπόθεση του οποίου αφορά δύο διαφορετικές γυναίκες στο fictional εγκαταλελειμμένο έθνος του Boca Grande στην κεντρική αμερική.

    Η Grace Strasser-Mendana έχει στον έλεγχο της τον μεγαλύτερο πλούτο της χώρας και ξέρει σχεδόν όλα τα μυστικά της...




    Η Charlote Douglas αντιθέτως, που γνωρίζει πάρα πολύ λίγα όντας αδαής και αθώα σχετικά με την ιστορία και τα πολιτικά παιχνίδια, έχει έρθει στο Boca Grande, ελπίζοντας μάταια να επανενωθεί με την κόρη της, η οποία είναι φυγάς.

    Αυτά τα λίγα για το βιβλίο και μέχρι να έχουμε περισσότερες ανακοινώσεις σχετικά με την μεταφορά, η Hendricks συνεχίζει στο Mad Men ενώ θα συνεργαστεί ξανά και με τον Ryan Gosling στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του τελευταίου, How to Catch a Monster.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Christina Hendricks στη μεταφορά του βιβλίου A Book of Common Prayer‏ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top