F Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 28/2/2013 - FilmBoy Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 28/2/2013 - FilmBoy
  • Latest News

    Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 28/2/2013

    Το κυνήγι του Bin Laden βοηθήθηκε κάπως από το timing των Oscar και έδωσε στη Village τη πρωτιά στο ελληνικό box office, κάνοντας 9.305 εισιτήρια στην Αθήνα (13.426 πανελλαδικά), ενώ δεν ξέρω τι απαιτήσεις μπορεί να είχε η Odeon με το σχεδόν πορνογραφικό ΜΕΑ φιλμ της.

    Με τα 3.685 εισιτήρια που έκανε στην Αθήνα (4.269 πανελλαδικά) και την 6η θέση στο box office, μάλλον ευχαριστημένη θα πρέπει να είναι.



    Η Γη της Επαγγελίας (Promised Land) (6/10), του Gus Van Sant.

    Δύο στέλεχη πολυεθνικής (Matt Damon και Frances McDormand) προσπαθούν να πείσουν τον πληθυσμό μίας μικρής επαρχιακής πόλης στην Πενσυλβανία πως η εταιρεία που αντιπροσωπεύουν, η Global, η οποία ειδικεύεται στην εξόρυξη φυσικού αερίου που βρίσκεται παγιδευμένο στα έγκατα της γης, αποτελεί την μοναδική λύση εν όψει του οικονομικού αδιεξόδου που τυλίγει σαν δαίμων σταλμένος κατευθείαν από τις πύλες της κολάσεως τις μοίρες των κατοίκων της.


    Όμορφα Πλάσματα (Beautiful Creatures) (6/10), του Richard LaGrevenese.

    Ο Ethan, κλασικός έφηβος που ανυπομονεί να φύγει από την μικρή πόλη στην οποία ζει συναντά μια μυστήρια κοπέλα, τη Lena, που μόλις έχει έρθει για να φοιτήσει στο σχολειό του.

    Όσο γνωρίζονται, τόσο ο Ethan ανακαλύπτει πως η Lena διαφέρει πολύ από τις υπόλοιπες κοπέλες.

    Μετά από κάποια ατυχή περιστατικά, πλέον ο Ethan είναι αποφασισμένος να μάθει όλη την αλήθεια.
    Και η αλήθεια είναι πως η Lena είναι μάγισσα. 



    Πειρατεία στον Ωκεανό (A Hijacking) (6/10), του Tobias Lindholm.

    Φορτηγό-πλοίο λίγο πριν πιάσει λιμάνι κάπου στον Ινδικό Ωκεανό, γίνεται στόχος Σομαλών πειρατών οι οποίοι καταλαμβάνουν το πλοίο και συλλαμβάνουν το πλήρωμα.

    Οι απαιτήσεις τους απλές: αρκετά εκατομμύρια εκ μέρους της ναυτιλιακής εταιρείας, που εδρεύει στην Κοπεγχάγη, προκειμένου να αφεθεί ελεύθερο το πλήρωμα.

    Καλό Σινεμά.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 28/2/2013 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top