F Horror review: AHS season 2: Asylum, Warm Bodies, Into The Dark, Apparition - FilmBoy Horror review: AHS season 2: Asylum, Warm Bodies, Into The Dark, Apparition - FilmBoy
  • Latest News

    Horror review: AHS season 2: Asylum, Warm Bodies, Into The Dark, Apparition

    Από τότε που τα επεισόδια του Horror Trailer Park απέκτησαν καθημερινή 'εκπομπή' στο νέο μέλος του FilmBoy Network, το FilmBoy συνεχίζει κάθε βδομάδα να παρουσιάζει τα τέσσερα σπουδαιότερα review ταινιών τρόμου, όπως αυτά παρουσιάστηκαν στο Horrorant.
     


    American Horror Story: Asylum review

    Ο πρώτος κύκλος της πετυχημένης σειράς των Ryan Murphy και Brad Falchuck έκανε τη διαφορά στο μουντό τηλεοπτικό τοπίο, προσφέροντας στους τηλεθεατές όλου του κόσμου τρόμο και διαστροφή σε πρωτόγνωρα μεγάλες δόσεις.

    Με μια φαινομενική κλασική ιστορία στοιχειώματος στο επίκεντρο κι ένα ιδιαιτέρως ταλαντούχο καστ έμπειρων ηθοποιών σε πρώτο πλάνο, οι δαιμόνιοι δημιουργοί και το τολμηρό τηλεοπτικό δίκτυο FX κατάφεραν να παραδώσουν στο κοινό μια υπέροχη σειρά, γεμάτη τρόμο, μυστήριο, αγωνία, ερωτισμό και μερικούς από τους πιο ξεχωριστούς χαρακτήρες που είδαμε ποτέ.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.



    Αγάπησα Ένα Ζόμπι - Warm Bodies review

    Από τη πρώτη εμφάνιση των απέθαντων νεκρών στη μεγάλη οθόνη, το 1932 με το White Zombie του Halperin, μέχρι την εμφάνιση κάποιου George Romero και του Night of the Living Dead το 1968 και τους άπειρους μιμητές του, και από τις ευθείες  αναφορές μερικών classics της χρυσής δεκαετίας του ’80 (Re-Animator) μέχρι τις σύγχρονες παρωδίες αλά Shaun of the Dead, τα ζόμπι είναι αντιπαθητικά.

    Σε όλα αυτά τα χρόνια κινηματογραφικών γενοκτονιών ζόμπι, τα ‘αντιπαθή’ αυτά πλάσματα έχουν δει πολλούς τυχαίους κατά συνθήκη ‘ήρωες’ να παίρνουν μια καραμπίνα και να τους κυνηγάνε.

    Ας μπούμε λίγο στη θέση τους.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.



    Into The Dark (I Will Follow You Into The Dark) review

    Κάθε φορά που στο αγαπημένο μας είδος εισβάλει το συναίσθημα με τη μορφή μιας δυνατής ερωτικής ιστορίας, προκύπτει ένα αποτέλεσμα συνήθως ακαταμάχητο που αργά ή γρήγορα γίνεται κλασικό (βλέπε Δράκουλας, The Fly και γιατί όχι Twilight).

    Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με το I Will Follow You Into The Dark, την τρίτη κινηματογραφική προσπάθεια του τριαντατριάχρονου Mark Edwin Robinson.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.





    Σκοτεινή Οντότητα - The Apparition review

    Όσοι είδατε το trailer του The Apparition, θα ακούσετε μια φωνή να λέει με κάθε σοβαρότητα ότι ‘το μεταφυσικό υπάρχει κι εκδηλώνεται όταν ο ανθρώπινος νους πιστεύει σε αυτό’.

    Επίσης, το tagline της ταινίας υπαινίσσεται κάτι παρόμοιο: ‘Once you believe, you die!’.

    Ωραία όλα αυτά …αλλά αγνοήστε τα, γιατί δεν υπάρχουν στη ταινία.

    Και ενώ δεν είναι κάτι καινούργιο το να βλέπουμε στο trailer υλικό που δεν τα καταφέρνει στο τελικό μοντάζ, το να επεξηγεί ένα στόρι που δεν ‘είναι’ η ταινία, ομολογώ δεν το συναντάς συχνά.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Horror review: AHS season 2: Asylum, Warm Bodies, Into The Dark, Apparition Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top